Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydnisia23

Niedyskretne pytanie

Polecane posty

Gość wstydnisia23

Moj chlopak od dluzszego czasu prosi mnie abym podczas seksu oralnego pozwolila mu skonczyc w moich ustach ale ja mam obawy:( jaki ma smak nasienie? co jesli sie zadlawie:(??jak to wogole sie robi podobno nie trzeba polykac ? prosze o powazne odpowiedzi:) za idiotyczne komentarze z gory dziekuje

Gość wstydnisia23
Aha zapomnialam dodać, że mój chłopak nazywa sie Władysław ma 76lat i pracuje w Gorzowskich zakładach mpk. Pozatym lecu mu duzo spermy:-)

Gość plusksrus
nie podszywaj sie ty głupolu!!!!! ma 55 lat a nie tyle co ty mówisz!! ;(

Gość kkkkkla
niech się naje najpierw kapuśniaku.....i do dzieła!!!

Gość hejhej2020
nie przejmuj sie glupoimi komentami, sluchaj to nie jest takie strasznie ,ambroziji sie nie spodziewaj, spernma nie jest nai slodaka ani gorzka, naprawde nie jest to nic strasznego, zaadlawic sie nie zadlawisz nie jest tego znow tak duzo, nie ma sie czego bac wystarczy sprbowac:) opdwagi i wszytko bedzie ok a towj facet bedzie ci wdziecy jak nigdy za taka [przyjemnosc , oni uznaja to jako calkowita akceptacje :) pozdro

Gość wstydnisia23
nie śmiejcie się z niego to ze jest kanarem i ma po 50 tro nic nie znaczy. Ps: On nie lubi kapuśniaku, codzień je krupniok:-)

Gość wstydnisia23
dobra! właśnie to zrobiłam! E! To jest pyszne! Mniam! Jak Aktimel!!!

Gość easy
a ja radze zeby twoj mezczyzna przed tym faktem zmienil diete to ma duze znaczenie na smak spermy ja swojemu mezowi nigdy nie polknelam bo ona jest po prostu ohydna okropna w smaku ale moj maz pali i czasem pije piwko no i fatalne ma nawyki zywieniowe ale ona wyglada jak glut chyba nigdy nie polkne

Gość easy
bo chyba nie wezmie jej pod lupe i nie bedzie sie przygladal jak ona polyka :O

Gość Rymcymcym
niech się naje ananasów ze dwie godziny przed, to smak się wyraźnie poprawia, jest wtedy słodka (sprawdzone :-) !!!!! ) No i na pierwszy Twój raz lepiej, zeby w ciagu dnia nie jadł cieżkostrawnych dań lub mocno pikantnych - bo to też odbija się na smaku, ale niekorzystnie.

Gość easy
hej ananasy moze to zadziala