Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaa16

Zaufac czy nie / prosze wejdz !!

Polecane posty

Gość asiaaa16

Postanowilam rozpoczasc wspolzycie i jako metode wybiore zapewne tab.anty i chce juz je braz zanim nastapi tez 1 raz tylko otoz mam 18 lat i powiedzialam chlopakowi ze sie boje bo nie ma 100% pewnosci wiec on powiedzial ze dla mnie dodatkowo moze jeszcze uzywac prezerwatywy jesli sie na poczatku tak boje albo stosunek przerywany aleee tab sa po to zeby bylo przyjemnie ale nie moge sobie pozwolic na zadna wtope ;/;/

Gość asiaaa16
no ale wiesz ja zaczynam dopiero sie bawic w te klocki i troszke sie boje z tym 99....% ;/;/ jeszcze jak czytam posty ze dziewczyna bralay tab i zaszla w ciaze grr Ja wiem ze bede je brac zawsze regularnie alkoholu nie pijam zeby obnizaly ich skutecznosc ale nigdy nic nie wiadomo...

Gość g....
asiu ja brałam table 2 lata zabezpieczałam się dodatkowo tylko przez pierwszy miesiąc. Potem już nie i było ok. staraj się mniej więcej brać table o tej samej porze i codziennie a nie wtopisz pozdrawiam

Gość dziewczyno
Zadna antykoncepcja nie daje 100% .Tabletki dają 98%,czyli tylko 2? zachodzi w ciążę-to niewiele.Aha,alkohol nie wplywa na skuteczność tabletek.Najważniejsze jest,aby brać je o jednej poże.

Gość dziewczyno
skuteczniejsze są plastry ale niestety są drogie,kosztują od 55do 60 zł za opakowanie,które starcza na miesiąc

Gość asiaaa16
nie chce byc ta co na rok zachodzi w ciaze ;];];]

Gość proponuję
iść do ginekologa,to odpowie na każde pytanie jak uniknąć ciąży-to należy do jego obowiązkow

Gość asiaaa16
Bylam juz tylko musilam badnia zrobic i on stwierdzil ze jesli mam brac tab to po co inne zabezpieczenia ale chcilam sie jeszcze waszej opini poradzic :)

Gość skoro tak bardzo się boisz
to używaj tabletek i prezerwatywy jednocześnie.

Gość __MychaAAA___
nie ma sensu tabletek i gumek uzywac jednoczesnie bo po co.. niech narazie w te 1 dni nie konczy w Tobie i po kłopocie..