moniak 0 Napisano Wrzesień 1, 2006 jak zaczynam nowe opakowanie pigulek w piątki to moge sobie wybrać z listka byle który piątek :) ? ja tam mam wypisane tylko dni tyg, bez żadnych numerków czy czegoś ... zawsze mnie to ciekawiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nitka__85 0 Napisano Wrzesień 1, 2006 Oczywiscie,ze ktory kolwiek.Tabletki sie nie roznia poziomem hormonow,wszystkie maja te sama zawartosc wiec to nie sprawia roznicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Wrzesień 1, 2006 hehe pewnie ze tak.. to ma Ci tylko ułatwic a jak wezmiesz np czwartek to tez sie nic nie stanie tabletki maja taki sam skład.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 1, 2006 haha dzieki xD bo własnie mi sie przypomniało że dzis kolejne opakowanie, gapie sie na to, szukam piątku patrze a tu 3... i nie mogłam sie zdecydować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Wrzesień 1, 2006 heh dobrze ze mi przypomniałaś:D bo ja tez zaraz musze wziać o 21.00 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 1, 2006 ja własnie tez o 21 biore. a teraz zmieniam to juz w ogole pilnuje jak dzika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efcds Napisano Wrzesień 1, 2006 tez zawsze mnie to zastanawialo... :P tez biore o 21szej,to do gardziołka dziewczeta! :D pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 1, 2006 to to chlup:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Muraszka Napisano Wrzesień 1, 2006 Kolejność nie obowiązuję przy tabletkach jednofazowych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Wrzesień 1, 2006 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Muraszka Napisano Wrzesień 1, 2006 Kolejność nie obowiązuję przy tabletkach jednofazowych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 1, 2006 ej własnie cos odkryłam. zmieniam pigułki z takich co mają 0,03 estrogenu na takie co mają 0,02... organizm pewnie nawet nie poczuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Wrzesień 1, 2006 heheeh :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach