Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we wroclawiu

partynice

Polecane posty

Gość we wroclawiu

czy ktos wybiera sie w najblizsza niedziele na wyscigi konne na partynice??

Niestety 3 lata juz nie byłam.Kiedy zamkniecie sezonu? A w przyszłym tygodniu sa jeszcze gonitwy?

Gość we wroclawiu
jeszcze w pażdzierniku beda!

Gość ja sie wybieram
:)

nie pamietam , co tydzień mtor działa? jesli tak , to w przyszłą niedziele jestem we Wrocławiu. A jak nie , to sie na Niskie Łąki przejde:classic_cool:

Gość we wroclawiu
teraz 3 wrzesnia beda derby! potem 17, 24 wrzesnia

Gość we wroclawiu
jakie laki??

😭 a ja chciałam na koniki!@ zagrac , przegrac , moze wyjść na plus:) NIskie Łąki , jadac Traugutta do Praktikera(istnieje jeszcze?) wysiadasz na przystanku koło Macdonalda i po lewej stronie jest taki targ z wszelkim barachłem.Oj , lubiłam tam łazic:)

Albo od szpitała na Trauguttas idziesz tyłem koło rzeczki , potem Żabią Ścieżka , na taki stadionik.

Gość we wroclawiu
ach, słyszalam ale tam rano mozna pojsc, a wyscigi chyba po 14 ruszaja

Gość we wroclawiu
i nie ma obstawiania! :o w warszawie nawet rekreacyjnie chyba nie biegaja...

e , chyba nire tak późno? a na niskie rano najlepiej. Co teraz jest rozkopane we Wrocławiu? Jak na Grunwaldzki z dworca gł. sie jedzie? Dwójka sie da?

A sorry , pokopało mi się , jade na dominikański , to nawet z checia sobie zrobie spacerek

Gość we wroclawiu
chyba tak, trzeba wysiasc na urzad wojewodzki, albo czymkolwiek na katedrze 17 np.

Gość we wroclawiu
caly sezon bez obstawiania totalizator splajtowal czy cos takiego malo ludzi, emocji zero ale trzeba sie przewietrzyc w niedziele :)

e , to kicha.We wrocławiu to jeszcze małe stawki , chociaz raz trafiłam porzadejk , jakiegos fuksa , płacili 7:1 chyba. najfajniejsi byli biedqcy przy tek kasie , gdzie sie robiło zakłady na inne tory.Pamietam faceta , który darł kupony i ciskała nimi i przekleństwami , jak mu jakaś tripla sie posypała za gruba kasę:P

Gość we wroclawiu
ja nigdy nie gralam :( myslalam ze moze teraz, a tu kiszka

fajne emocje , chociaz grałam za najnizsze stwaki , 2 czy 2,5 .Obstawiałam za ładne imiona, albo umaszczenie.I zawsze wychodziłam mniej wiecej na zero. Chociaż raz się przygotowałam , wziełam programy , posprawdzałam wyniki z poprzednich gonitw , przeanalizowałam, na karteczce spisałam typy , obstawiłam i ......przer żnęłam z kretesem:P:P

Gość we wroclawiu
ja się chmielewskiej naczytalam, wiec wiem ze nie trzeba sie znac na koniach :D uklady ukladziki, podobno ;) ale kaczynski zapowiedzial ze wyscigi na sluzewiec wroca i bedzie obstawianie... ale chyba od nastepnego sezonu, jesli juz...

Chmielewska tez czytałam , ale na Partynice trafiłam przez kontakty zawodowe.Na Służewcu nie byłam nigdy , chociaz chciałabym. Raz była gonitwa na Partynicach , ze śmiech na sali.Z 6 zgłoszonych 1 nie dotarł do bomby ,z dwoma cos sie po drodze stało , doszły do mety 3 , jeeden ewidentnie wstrzymywany , czego ten dżokej nie wyprawiał , a koń się rwał jak szalony:D a na koniec zdyskwalifikowali jednego z tych i wynik był taki , jaki miał być:classic_cool: (mniej wiecej tak było , moga byc drobne przekłamania , kope lat mineło:P)

Gość we wroclawiu
w zeszla niedziele 3 konie chyba 10 minut wchodzily do maszyny startowej... to tyle w sprawie smiechu na sali :D

o , po północy , wiec spadam.No to miłej zabawy Aha , a lody w galerii dominikańskiej spaghetti z orzechami i likierem sa jeszcze?

Gość we wroclawiu
moim zdaniem malo nie wiem jak normalnie sie chodzilo najwiecej bylo na otwarcie sezonu, chociaz i wtedy nie bylo tlumow, teraz garstka zaledwie

Gość we wroclawiu
nie wiem :D dobranoc 🖐️

Gość lody w galerii
mi nie smakuja... a do tego takie drogie :O Polecam wloskie pod Arkadami ;)

W galerii były pyszniutkie , alenaj , najlepsiejsze są w domu lodów na takiej ulicy na K.Niedaleko Obornickiej.Ale za diabła nie pamietam nazwy,Boskie. Niedaleko szpitala pediatryczngo.

Gość pod arkadami
pod arkadami pyszne są :)

Gość lody w galerii
raz jadlam i sie uprzedzilam... Poszlam na lody... atych lodow to bylo jak kot naplakal, poza tym sama bita smietana (jakas taka niewydarzone) orzechy wloski zstechle i gorzkie i koszmarnie slodka polewa... A kolega mial miec lody z jagodami... Swiezych jagod to tam bylo na placach 1 reki policzyc, a reszta to jakis wyschniety dzem :O Ale moze cos sie zmielilo... Ja tam wiecej nie pojde :P A wywalilam na te lody prawie 10zl!!! Pod arkadami mam pyszne, duze za 2,50 :)