Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naSza

mam fajnego pieska i jestem szczesliwa

Polecane posty

Gość naSza

bo ja tylko spojrze na niego to odrazu poprawia mi sie humor jest taki słodki ja nie wiem jak mozna maltretowac zwierzaczki

gratuluję pieska;) ja mam królika którego uwielbiam:)głaskanie zwierzaka przynosi ukojenie:)bardzo kocham zwierzakI:)

Gość a jak podrosnie
to go wyrzucisz ... :P

Gość naSza
nie wyrzuce bo kocham malucha. Alaskan malamute:)

Gość naSza
tak sie szybko do niego przywiazalam ze jak dlugo go nie widze to mi smutno i duzo o nim mysle

Gość oczywiście sprzątasz
po nim kupy z chodnika :O

Gość naSza
on nie robi na chodnik wyprowadzam go na spacery niedaleko mnie jest ląka

Gość a na tej łące
rodzinki wychodzą na piknik, małe dzieci się bawią i to wszystko wśród malowniczo rozrzuconych psich kup wydaje Ci się, że poza chodnikami nie ma obowiązku sprzątania?

Gość naSza
tam nie chodza rodziny na piknik ani dzieci sie tam nie bawia. Jest to kawał ziemi nie pilnowany i nie zadbany przez nikogo,kapujesz?to nie jest jakis miejski park

Gość psy sa fajne
a psiarze to zazwyczaj zyczliwi ludzie.Osatnio było glośno w sprawie pewnej Agnieszki z lubina ktora zaadoptowala goldena a potem okazalo sie ze pies został pobity na smiers u niej!!19 LETNIA DZIEWUCHA TAKIEJ RZECZY SIE DOPUSCIłA!!:-o

Gość naSza
jak mozna psa pobic na smierc:(

Gość naSza
moj nemus jest taki slodki wlasnie spi sobi ekolo mojej nogi:) pewnie zaraz wstanie i wezme go na spacer.Bede musiala zniesc go po schodach bo sie ich boi:)potem bedzie rzucał sie w trawie i skakał, szarpał moje nogawki:) Najfajniejszy jest rano jak wskakuje na moje lozko i mnie lize i budzi

Gość dolholbek
do- a na tej łące- wiesz co Ci powiem.ja osobiscie tez mam psa i jestem jak najbardziej za sprzataniem po swoich pupilach. I jesli tylko bedzie taki nakaz i rozstawione smietniki gdzie mozna wyrzucic kupke pieska z pewnoscia bede to robic. Ale ....wlasnie- nie przesadzajcie z ta idylla szczesliwych rodzinek na pikniku bo..przed moim domem postawili plac zabaw dla dzieci. Niestety sasiaduje on z moim ogrodem. Osobiscie sadzilam na kawalku ziemi gdzie jest teraz plac zabaw piekne iglaki, roze, i krzaki owocowe. I wszystko bylo pieknie dopoki te "slodkie istotki" nie zaczely sie bawic wlasnie w tym miejscu. Na obiekcie jest toaleta w odleglosci 20 metrow ale.....kupe i siku robia u mnie pod ogrodem wlasnie w tych moich iglakach. Niedlugo wejda do mojego ogrodu zeby sie zalatwiac. Malo tego- zalatwiaja sie tu rowniez ich opiekunowie. Kolejna sprawa- co chwile widze jak jakis dzieciak z zapalem wyrywa galezie z grzewek albo czestuje sie np jazynami odrywajac cala gazlaz razem z liscmi!!!!!!! Do tego zostawiaja po sobie te szczesliwe rodzinki cale stosy opakowan po soczkach, batonach i kanapkach....... Moglabym sie jeszcze rozpisac ale.....powiem tyle DALEKO NAM LUDZIOM DO ZWIERZAT!!!!!!!!!!! wiec nie wznosmy sie na piedestaly, ze my tacy idealni a te brudne futrzaki to najlepiej pousypiac!!!!!!!! Dajcie sobie na wstrzymanie- dziewczyna pisze o tym, ze jest szczesliwa bo ma przy sobie PRZYJACIELA na smierc i zycie a Wy wyskakujecie i rypuecie ja za to, ze on kupe robie!!!!!!!! Nie wasz zasrany interes gdzie on ta kupe robi. A Ty dziewczyno nie tlumacz sie gdzie go wyprowadzasz!!!!!! Odpowiadaj tylko tym ktorzy pisza do Ciebie na temat i ciesza sie podobnie jak Ty ze maja i kochaja zwierzeta!!!!!!!!!!!! Ciesze sie razem z Toba :). Przed Toba kupe lat radosci z posiadania psa!!!!!!

Gość naSza
dziękuje CI za wypowiedz.Daje to do myslenia Pozdrawiam

Gość psy sa fajne
dolholbek brawo :):):):)

Gość psy sa fajne
Ale słodki ten szczeniak!!! :)

Gość naSza
to moj Nemuś :)

Tez mam psiaki, nawet 3 :). Jeden kupny, a dwa przygarniete: Vito, Pako i Parówa.... A no i jest jeszcze Edek- kociak. Obcujac z nimi na codzien coraz czesciej mysle, ze im bardziej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzeta.

Gość psy sa fajne
Mój kiedys tez byl taki słodziak a teraz waży 42 kg i ma 6 latek...Echh a pamietam jeszcze jak był taki malutki...

Gość naSza
fajowe są