Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enedue

nie pragne minetek, dlatego nie przepadam za lodami..

Polecane posty

Gość DOKLADNIEEEEE
ZGADZAM SIE MINETKA JEST CUDOWNA ALE NAJWAZNIEJSZA JEST SWIADOMOSC ZE SIE JEST KOCHANYM WTEDY CZUJE SIE JAK W NIEBIE. ZABAWIAC MOJEGO MISIA TEZ UWIELBIAM OBOJE CZERPIEMY Z SEKSU TYLE PRZYJEMNOSCI ILE SIE DA NIE BOIMY SIE EKSPERYMENTOWAC BO NIBY CZEMU MAMY SIE SIEBIE WSTYDZIC

Gość Im TNT
enedue tylko czekać aż zacznie cię zdradzać bo go nie zaspokoisz

Gość typowy samiec
zauwazylem ze duzo czesciej to kobiety maja opor przed seksem oralnym i ciekaw jestem skad to sie bierze. nie trafiaja do mnie argumenty pan ze nie czuja nic, ze tego nie potrzebuja i nie pragna. gówno prawda !!!!! kazdy czlowiek potrzebuje seksu, a to jest jedna z najpiekniejszych jego form. Kiedys was ktos skrzywdzil i robil cos nieumiejetnie i macie uprzedzenia sprawiajac ze wasze zycie seksualne jest ubogie i odbierajac sobie cos niepowtarzalnego. rozumiałbym gdybyscie mialy partnerów co nie chcą wam tego dać, ale tak nie jest !! cieszcie sie z tego ze wasi faceci sa w stanie i chca wam nieba przychylić i to doceńcie bo możecie łatwo to stracić

Gość typowy samiec
własnie o tym mówie. bedzie szukał tego czegos u innej skoro ty nie mozesz a raczej nie chcesz tego mu dać. zresztą wy nie chcecie nawet brać :P :P :P kobiety sa dziwne

Gość tu chodzi o miłość
jak kochacie sie nad zycie to dla zadnego z was nie bedzie wazne czy penis jest maly,duzy slodki czy gorzki, suchy czy mokry a cipka slodka czy kwasna. Ludzie tu nie chodzi o to.

Gość bartolomeo
liczy sie uczucie. jak ono jest silne to tak jak napisal ktos wyzej - nic inego nie ma znaczenia. a jesli sie wahacie to znaczy ze to moze nie ta osoba?

Gość Pani Doktor Psychologii
"moj facet chcialby mi robic minetki, ale ja ich nie chce, on czesto sie tam kieruje, ale ja go zawracam, bo nie sprawia mi to przyjemnosci, a niebede mu ulegac tylko dlatego ze on chce" - wybierz się do lekarza bo to nie jest normalne. Moim zdaniem to przeszłość odciska piętno. Nie masz jakichś niekorzystnych wspomnień? Bardzo możliwe że to one są za to odpowiedzialne. Naturalnym odruchem jest chęć przyjemności. Jak nie dawania to brania. Mówie to jako psycholog z długim stażem "A gdyby panna nie robiła mi loda, to nie tyle nie robiłbym jej minety, co po prostu NIE BYŁBYM z taką panną. Proste." - Nie na tym polega sprawa żeby grozić partnerce, ale rzeczywiście według mojej wiedzy, często nawet podświadomie partnerka dla mężczyzny staje się wtedy mniej pociągająca. Panie i Panowie, nie bójcie się mówić o problemach, a kiedy one są takie jak założycielki tematu nie wahajcie się przed wizytą u lekarza specjalisty. Bo gdy tak prosta czynność, która powinna być pięknym aktem i dowodem miłości jedną ze stron odpycha bądź brzydzi to sygnał, że coś z tą miłością jest nie tak. Może kochacie nie tak mocno jak wam się wydaje? Może partner was nie pociąga? Gabinety w całej Polsce są zapełnione ludźmi z takimi problemami. Nie ma co się wstydzić, a szkoda związku i życia. Im szybciej zorientujecie się jak przjemna może być miłość francuska, tym lepiej dla was i waszych partnerów :)

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JEST PRAWDZIWA MILOSC - NIE MA MOWY O WSTYDZIE SKREPOWANIU, KAZDA RZECZ WSPOLNIE ROBIONA JEST NAJWIEKSZA PRZYJEMNOSCIA I NIE MA ZNACZENIA CZY ON NA MALEGO A ONA SIE NIE OGOLILA JEST SKREPOWANIE I HAMULEC - NIE MA MILOSCI BO NIE JEST MILOSCIA WSTYD CZY BLOKADA PRZED (NIBY) NAJBLIZSZA OSOBA NIE OSZUKUJCIE SIE

Gość miss polonia
nie wyobrazam sobie seksu bez minetki i lodzika. jasne, byly opory na poczatku ale tylko do momentu w ktorym zdalismy sobie sprawe ze jestesmy dla siebie najblizsi i oboje chcemy zeby bylo coraz lepiej.

Gość św Tomasz
Jest takie powiedzenie, że w łóżku okazuje się jak blisko są ludzie. Coś w tym jest. Jeśli będziecie ulegać jakimś oporom, a wstyd i niechęć zwycięży w łóżku to nie tylko wasze życie seksualne stanie się zwyczajnie nudne, ale i w codziennym życiu zabraknie tej nutki fantazji.

Gość grubyalberd
wspolczuje facetowi pani ktora zalozyla temat. nie chcesz mu robic bo co? Bo sie brzydzisz. Nie ma innej mozliwosci. Brzydzisz sie to robic=brzydzisz sie jego. Jesli powiesz ze nie to w takim razie w czym problem? Bo to zle wyglada? Za duzo filmow... Zastanow sie czy chcesz byc dorosla kobieta czy bedziesz dalej sie tylko bawic w zwiazek. Probowalas kiedys tego w ogole? Znajac zycie to nie... Żenada. Gówniarzom sie zachcialo seksu a brzydza sie siebie wzajemnie.

Gość rachelle
szkoda mi tych wszystkich dziewczyn. nie wiece nawet ile tracicie :) zycze wam zebyscie trafily na facetow ktorzy beda na tyle wyrozumiali ze to zaakceptuja... na jakis czas. bo jesli sie mysli o czyms powazniejszym to tak sie nie da. tracicie 69, jedna z najlepszych pozycji ktora większość par uwielbia.Trzeba tylko miec zaufanie do partnera - zwykły stosunek "włóż-wyjmij" moze byc bardzo gorący i spontaniczny, 69 wymaga wiecej czasu, finezyjnych pieszczot i wczucia sie w partnera - zobaczenia co go dzis kręci, jaka pieszczota najbardziej, czy ssanie czy lizanie czy głaskanie. Podniecenie wtedy mozna budowac powoli i tak manewrowac, aby wspólnie osiagnąc orgazm. Dlatego bardzo lubię 69, szczegolnie gdy jestem zmeczona i mam ochote na chwilę "relaxu", a w tej pozycji mozna polezec na partnerze pieszcząc go i bedąc pieszczoną, w tle nastrojowa muzyczka, a przyjemność wrażeń jest zupełnie inna niz przy stosunku. Wupały 69 jest super, za gorąco na dotykanie sie calym cialem- lezymy spokojnie na boku i wzajemnie lizemy najgorętsze miejsca. Do tego uwielbiam obserwowac, jak cialo mojego faceta reaguje na moje usta, język... dziewczyny nie badzcie rozkapryszonymi laskami. szkoda na to czasu, seks moze byc piekniejszy niz myslicie :)

Gość klaudia1979
powtorze to co juz padalo tutaj wiele razy. Prawdziwa milosc nie zna obrzydzenia, nie zna wstydu. uwierzcie, ze facet, jesli poczuje ze wy naprawde tego chcecie, przyblizy wam nieba. z nimi jak z dziecmi. powiedzcie jak wam dobrze, dawajcie instrukcje a po kilku razach dojdzie do takiej wprawy ze bedziecie same instynktownie przed stosunkiem kierowac tam jego glowe :) naprawde nie warto rezygnowac z takiej przyjemnosci ze wzgledu na jakies uprzedzenia, niehigieniczny wyglad czy zle wspomnienia. W lozku bariery zanikaja, pod warunkiem ze sie naprawde kocha... pomagacie tym i sobie i partnerowi bo nic nie dziala na faceta tak jak widok kochanki wbijajacej paznokcie w plecy i wiercacej sie na lozku z podniecenia. powodzenia :)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzz
nie rozumiem jak mozna miec opor przed osoba ktora sie kocha :|

Gość cieplolubna
Po co glupie gadki, ze liczy sie wnetrze+wyglad, skoro facetom chodzi jedynie o regularne lody...Wnioskuje tak z poprzednich wypowiedzi..

Gość dsadasda
znaczy glupia jestes i umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest ci obca. nic nie pisze tu o lodach, raczej o podejsciu i brzydzeniu sie partnera.

Gość Herman1980Chicago
Dziewczyny, dajcie spokoj. Raz wam ktos zle polizal i juz musicie kategorycznie z tym konczyc? Seks oralny to piekna sprawa. Nie nastawiajcie sie do tego jak do najgorszego zła. Dlaczego nie sprobowac? Przeciez nawet jesli nie bedziecie mialy z tego niewiadomo jakiej przyjemnosci, to zadna krzywda wam sie nie stanie. I tez nie wolno rezygnowac jak raz sie okaze ze nie ma niewiadomo jakiego uniesienia. To nie jest takie proste jak w zwyklym ruchaniu. Wkladasz, poruszasz dupa i po wszystkim. Tutaj liczy sie praktyka. Z kazdym razem sie czlowiek uczy i czerpie coraz wieksza przyjemnosc z tego jak widzi ze sprawia drugiej osobie coraz wieksza radosc. Nie robcie z seksu rzemiosła, pozwolcie na powiew fantazji. A dla faceta jest to bardzo podniecające kiedy widzi (i słyszy:D) ze daje partnerce przyjemnosc jezyczkiem. :)

Gość danielkwiczek
panie nie wiecie co wam ucieka sprzed nosa :) nie ma dla kobiety nic lepszego niz dobra minetka :)

Gość ojjjjjjjjjjjjj
Największą przeszkodą jest częste wśród kobiet przekonanie, że nie powinny tego robić, gdy wtedy ich partner straci do nich szacunek. Jest to wierutna bzdura! Skoro dwójce ludzi dobrze ze sobą i chcą sobie dawać rozkosz, to nie może być mowy o czymś takim. Jak mężczyzna mógłby stracić szacunek do kobiety za to, że chce mu sprawić przyjemność? Większość mężczyzn będzie się tylko cieszyć, jeśli ich kobieta zgodzi się na seks francuski.

Gość eeeelkaaaa
a ja powiem tak: seks to mozna uprawiac przelotnie, specjalnie kogos nie kochajac, nie bedac zwiazanym emocjonalnie. Natomiast dopuszczenie do swoich najintymniejszych miejsc w ten sposob oznacza cos wiecej, niesamowita wiez, zaufanie i oddanie partnerowi. jesli kochacie to nie wahajcie sie dluzej. na pewno wam to nie zaszkodzi, a wrecz odwrotnie, zobaczycie jakie to niesamowite uczucie, no chyba ze macie znieczulice :)

Gość kosmonautka22
ja tez tak miałam.. i zaczelo sie pieprzyc w lozku nikt nic nie mowil otwarcie ale i on i ja wiedzielismy o co chodzi..co z tego ze mialam 3 partnerow jak z zadnym tego nie robilam i tez mialam okropne opory nie wiedzialam co i jak i mowilam ze chcialabym ale nie umiem itd..i jakos sie przemoglam teraz wrecz uwielbiam a pozycja 6/9 wymiata nie wyobrazam sobie bez niej stosunku :D :D

Gość ukarana czy co
heh, no a ja mam odwrotnie, tzn. jest lodzik uwielbiam go dotykac, calowac a on? paluszkiem oczywiscie, ale o minetce moge zapomniec..... a ja tak bym chciala :(

Gość vanilia skyyyyy
duzo moich kolezanek jeszcze jak chodzilam do LO na sam dzwiek slowa lodzik, dostawaly bialej goraczki, uwazaly ze to uwlacza kobiecej godnosci, niezle mohery z nich beda mmm nie ma nic lepszego niz lodzik pod prysznicem :) lubie patzrc jak sie podnieca , wygina go poprostu a przy tym tak fantastycznie jęczy , cos cudownego: dziewczyny tez ta macie?

Gość taka jedna a
ja niestety nie jestem pieszczona mimo ze ja pieszcze go czesto. Mówiłam mu ze mi tego brakuje ale to niczego nie zmieniło...

Gość kluska3333333333
to cos bardzo słabego masz partnera.... mój aż rwie się do tego... ja mam już bardziej dosyc :P powiem ze chce tak... a on mi tak zrobi bo chce zeby było mi dobrze. KOcham Go :*

Gość dadi1987
moj chlopak zrobil mi pierwsza minetke ale wcale nie bylo tak cudownie jak tutaj czytam, uwazam ze normalny sex jest lepszy

Gość bigpimpek
poczekaj, za drugim razem bedzie lepiej, a za trzecim juz cudownie. a potem nie bedziesz mu pozwalac glowy oderwac :) badz wyrozumiala jesli to bvyla jego pierwsza minetka w seksie oralnym chodzi o praktyke i cwiczenie, nie wystarczy samo poruszanie biodrami. tutaj naprawde liczy sie w jaki sposob druda strona lubi i to jest najpiekniejsze :)

Gość tralalinskac
Podobno faceci to minetki uwielbiają i bardzo ich podnieca pieszczenie w ten sposób kobietki (przynajmniej takie opinie wyraż amój misiek) i myślę że nie jest to chęcią odwdzięczenia się bo ja niestety nie potrafje przełamac sie do tego typu pieszczot

Gość ajajajajajajaajjajajaa
a szkoda, ja sie przeamamałam 3 dni temu i bardzo sie z tego ciesze :) mój chłopak był wniebowziety i powiedziała ze jest ze mie naprawde dumny :) dla mnie tez to byo przyjemne..nie powiem :) ja zanim on mnie tam pocalowal bałam sie ze będe brzydko pachnieć, ze mu sie nie spodobam i nabierze wrecz do mnie obrzydzenia, ale utwierdzał mnie w przekonaniu że zapach ukochanej - podnieconej kobiety w tym miejscu jest najwspanialszym aromatem dla faceta, i ze mogl by stamtad nie wychodzić :D takze nie przejmuj sie, jeśli sam Ci to chłopak proponuje tzn. ze bardzo tego pragnie :) i jeśli tylko wczesniej zadbasz tam o higiene wszystko bedzie ok :) a warto bo doznania są nieziemskie :)