Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalia26

fotoksiążka jako prezent dla chłopaka

Polecane posty

Gość dalia26

Moj chłopak ma wkrotce imieniny a wyczerpały mi sie pomysły na prezent. Przypadkowo trafilam na necie na strone gdzie zamawia sie fotoksiążki. Czy pasuje podarowac mu taką z naszymi najlepszymi zdjęciami? Prosze szczegolnie o komentarz panow. Czy chcielibyscie cos takiego dostac od swojej dziewczyny?

Gość sloneccko
Ja ci powiem że panowie z naszej grupy na dzień chłopaka dostai nasza (dziewczyn) fotke i byli baardzo zadowoleni. Prawie kazdy trzyma ja na honorowym miejscu ;). Zdjecia dziewczyny pewnie sprawiłyby jeszcze więcej radości

Gość pomyśl........
co on zrobi z tą fotoksiążką, kiedy się w Tobie odkocha ?

Gość dalia26
Znajac go prawdopodobnie zachowa ja na pamiatke wspolnych chwil. Jestesmy ze soba 3 lata i planujemy wspolna przyszlosc wiec tak szybko sie nie odkocha :) Moze jakis pan sie wypowie?

odświeżę trochę wątek, bo mam podobny dylemat. Bardzo podobają mi się fotoksiążki, nawet przeglądałam już wstępnie ofertę na superfoto.pl. No i chciałabym zrobić taki prezent mojemu chłopakowi na 3 rocznicę naszego "pożycia":) Obawiam się tylko, że panowie mogą nie być aż tak zachwyceni takim pomysłem, bo to dość sentymentalne...co myślicie?

Gość MargoK23
Takie prezenty są zdecydowanie najlepsze, sama wszystko projektujesz, wybierasz najlepsze zdjęcia, dodajesz do nich ciekawe podpisy, po prostu pamiątka na całe życie ;) Świetnie sprawdzają się też fotokalendarze, na przykład takie http://www.pixbook.pl/fotokalendarz , tym bardziej, że minął dopiero pierwszy miesiąc roku, więc spokojnie można jeszcze taki prezencik podarować.

Hejka. Z fotokalendarzami trzeba uważać i wybierać tylko zaufane firmy. Wiele razy dostałem za mały lub za duży kalendarz z wieloma wadami a czasami nawet dostawałem zupełnie inny. Przetestowałem wiele firm głównie tych internetowych, ale tylko jedna jest godna polecenia a mianowicie www.colorland.pl/fotokalendarz . Najbardziej w colorland podoba mi się profesjonalne podejście do klienta.

Gość Aldona Z
Moim zdaniem jest to jak najbardziej ciekawa forma prezentu z którego na pewno będzie zadowolony :) Ja przed urodzinami mojej mamy z rodzeństwem wymyśliliśmy właśnie taki prezent i muszę przyznać, że wyszło super! Skorzystaliśmy w tym przypadku z usług drukarni Polimax którą jak najbardziej mogę polecić, ponieważ jakość druku oraz wykonania samej książki nie pozostawia nic do zarzucenia. Do tego cena i czas oczekiwania były bardzo przystępne, także śmiało stwierdzam, że warto na nich postawić.

Gość petago

Macie to pokazane na Empik Foto, a akurat fotoksiążki w takiej roli naprawdę znakomicie się sprawdzają.

Tzn. ludzie widzą, ile kosztowało pracy ich przygotowanie i jaki efekt udało się w ten sposób uzyskać.

A tak można uzyskać coś naprawdę wyjątkowego.

Oczywiście - wszystko to wymaga zebrania znacznej ilości fotek.

Dopiero wtedy będzie sens.