Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia19

Pytanie do pań

Polecane posty

Gość kasiunia19

Czy która s z was używa tego typu wkładek http://www.apteka-leki.com/go/_info/?id=8010 Co o nich sądzicie? Uwielbiam nosić stringi ale czsami mam wydzielinę i potrzebuję ochrony. Muszę wtedy zakładać figi-czego nie lubię. Zamówiłam sobie te wkładki. Proszę oceńcie je.

Uzywalam ich ale mi osobiscie przeszkadzaly bo musialam je zmieniac przy kazdej wizycie w toalecie(odklejaly sie).Teraz nie uzywam zadnych,ale pamietam ze bardzo lubilam takie ze skrzydelkami-nie bylo z nimi problemu(niestety nie pamietam nazwy)...

Gość kasiunia19
Dzięki za odpowiedź. Zobacze jak będzie z tym odklejaniem się. Tez myślę, że ze skrzydełkami były by lepsze. Ale nie potrafię nigdzie takich znaleźć. Może mi ktoś poda stronkę z takimi.

wystarczy udac sie do jakies dobrze zaopatrzonej drogerii-polecam rossman... I tam poszukac-sa napewno...

Gość kasiunia19
Dzięki. Wybiorę się gdzieś na zakupy.

z firmy carefree sa takie wkładki flexiform, czyli nadają się zarówno do stringów jak i fig;) ale można zagiąć te wkładki tak że działają tak jak te ze skrzydełkami, a są bardziej uniwersalne:) no i mnie osobiście carefree bardziej pasują niż bella, ze względu na lepszy klej:] mam nadzieję, że moja odp jest w miare czytelna;)

Gość WTF
wkładki ze skrzydełkami?? ło matko :O

Gość Gretchien
Ja też próbowałam różnych wkładek i większość się odkleja ale dla mnie najlepsze są DISCREET NORMAL lub ALLDAS :-)

Gość Gretchien
ALLDAYS :-)

Gość kasiunia19
Dzięki wszystkim dziewczynom za odpowiedzi. Pomogłyście mi bardzo bo wreszcie nie będę musiała zakładać normalnych majtek tylko moje ulubione stringi.

Gość oxxxcooox
kupuje od lat na superapteka.pl

Gość kasiunia19
co prawda zza stringów widać ślady kupy, ale ja się tym nie przejmuję bo nic co luckie nie jest mi obce