Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto z Was wie

Gdzie we WROCŁAWIU można kupić profesjonalne kosmetyki do włosów LOREAL?

Polecane posty

Gość kto z Was wie

chodzi mi o serię L`oreal Professionnal - szampony, odżywki, maski i najlepiej o tych największych pojemnościach takich jak sprzedają na allegro, np. szampon 1500ml.

Gość na pewno można kupić
w salonach fryzjerskich ,ale chyba lepiej w sklepach fryzjerskich. Wiem,że taki sklep jest na Kluczborskiej,Słowiańskiej,pl.Bema i koło Astry.

Gość kto z Was wie
no wlaśnie ani w tym koło Astry ani na Bema nie ma L`oreala, ale wdzięczna Ci jestem za podanie pozostałych sklepów:) zajrzę tam dzięki serdeczne - pozdrawiam:)

Gość Selena_G
Dobre promocje na oryginalne kosmetyki takich marek jak Loreal, czy Londa mają na stronie www.twojauroda24.pl . Zdarza mi się tutaj ostatnio kupować dość często, bo nawet doliczając wysyłkę i tak jest taniej niż w takim Rossmanie, czy innym stacjonarnym.

Gość Hysia
Można przez internet kupić w hurtowaniach fryzjerskich. Na http://www.fryzomania.pl/ można sobie zamówić. Mają kosmetyki różnych marek, wszystko do salonów.

Gość gość
Duży wybór salonowych kosmetyków do włosów ma sklep TwojaUroda24.pl. Plusem jest przede wszystkim to, że oferują wiele renomowanych marek w naprawdę przystępnych cenach. Mają dobre serum Goldwell, warta uwagi jest także farba Loreal, odżywka Wella, lakier Loreal. W ofercie dostępne są też kosmetyki Londa, Tigi, Matrix.