Luiza_1988 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 Biorę peirwsze opakowanie Yasmin od 9 dni i cały czas mam okres. Czy jest to normalne (np. organizm musi się przwyczaić do preparatu) czy powinnam zgłosić się do ginekologa? Proszę o odpowiedz i z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara08 Napisano Wrzesień 2, 2006 myślę ze to nie okres a krwawienie ktore sie zdarza przy pierwszym opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych. ja gdy bralam tabletki diane 35 tez tak mialam. mysle ze powinnas sie wstrzymac z wizyta u lekarza w tej sytuacji. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza_1988 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 Długo może trwać takie plamienie? Kiedy powinnam zacząć się martwić, że coś jest nie tak jak powinno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 Takie krawienie lub plamienia moga być nawet przez pierwsze 3 opakowania. To jest normlane, czasem występuje. Zwykle przy drugim opakowaniu przechodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 a mi po yasmin zdecydowanie skrócił się okres. i stał się mniej obfity. ale ja wcześniej używałam evry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach