KACZORYNKA 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 mam takie male pytanko czy jest moze jakis sposob na ciaze mnaga... ...bardzo chcialabym blizniaki...;) ..podobno sa sposoby na chlopczyka albo dziewczynke...to moze na blizniaki tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 a z tego co ja wiem to można podobno jakimiś hormonami to pobudzić. ale to do lekarza trzeba a takich domowych sposobow nie z nam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos20 Napisano Wrzesień 2, 2006 hehhh ostatnio czytalam ze blizniaki pojawiaja sie w miejscach o duzym stezeniu zanieczyszczen czesciej niz tam gdzie jest ich mniej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KACZORYNKA 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 ...no haha... ...ale z tymi hormonami to slyszalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 można próbować stymulację clo, ale... wtedy też jest szansa na trojaczki. Ciąża podwójna to nic prostego dzieci zazwyczaj rodzą się wcześniej i są bardziej narażone na uszkodzenia okołoporodowe :) większa szansa na bliźniaki jest też zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych ---- testy ciążowe owu www.sklep.starania.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach