Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wyszlo ok

jezeli zrobilam test ciazowy 12dni po seksie czy wyjdzie juz prawidlowy wynik???

Polecane posty

Gość czy wyszlo ok

Gość ktos20
wyjdzie

Gość ja zrobilam po
8 i 10 dniach, oba negatywne, ciekawe, czy mozna wierzyc, ze nie jestem w ciazy...

Gość ktos20
zalezy jaki zrobilas. musisz czytac ulotke bo sa tez takie ktore wykrywaja po 6 dniach np bobo test

Gość ja zrobilam po
zrobilam takie, co wlasnie po 6 dniach juz wykrywaja,ale okresu jak nie bylo tak nie ma juz 8 dzien...

Gość czy wyszlo ok
no ja zrobilam taki ze pisze ze wykrywa 7 dniowa ciaze a ja zrobilam po 12 dniach czyli wynik powinien byc pewny nie?????

Gość ktos20
pewny nie denerwuj sie

Gość czy wyszlo ok
do ja zrobilam po: a czemu myslisz ze w ciazy mozesz byc????ja kochalam sie 7 dni przed okresem i to nieplodne dni powinny byc ale wiesz ,schizuje sie

Gość ja zrobilam po
Ja tez niby kochalam sie w dni nieplodne, z gumka, i bardzo, bardzo uwazajac. Ale zawsze mam takie schizy. Wydaje mi sie, ze moge miec cyste na jajniku, 5 m-cy temu przestalam brac tabletki, a i prawy jajnik mnie pobolewa. Ide w srode na usg, nie bede dluzej czekac. Chociaz moze cykle mi sie zaczely wydluzac, po przed braniem tabletek mialam 40 dniowe, wiec moze teraz dopiero wszystko wraca do norwmy. Jednak najlepiej to sprawdzic

Gość czy wyszlo ok
ja mialam operacje-usuwane cysty z jajnika

Gość ja zrobilam po
Wlasnie tego sie obawiam - operacji usuwania cysty. Ostatnie usg robilam w grudniu, wszystko bylo ok, ale teraz to sie naprawde niepokoje.

Gość czy wyszlo ok
wiesz ja mialam robione usg 2 dni przed operacja i lekarz powiedzial ze zadnych cyst nie mam i wzieli mnie na operacje wyrostka a jak mnie otworzyli to sie okazalo ze to cysta-ale ja to mialam straszne bole przy cyscie nic jesc nie moglam, goraczka i w ogole ledwo co chodzilam

po takich operacjach jak coś może czasami wyjść fałszywy pozytywny test ciążowy, a jak wyszedł negat to ok ---- testy ciążowe owu www.sklep.starania.pl

Gość czy wyszlo ok
no wlasnie czytalam na ulotce ze jak sie bierze jakies leki itp to test moze byc falszywie pozytywny...................ale mi wyszedl odrazu negatywny i 12dni po stosunku go zrobilam (aq pisze ze 7 dniowa ciaze wykrywa) to chyba nie mam sie czego martqic o wiarygodnosc wyniku????????bo pobolewa mnie brzuch(tylko brzuch) ale to juz chyba z tych schizow

Gość Oleńkaaa_24
Ja zrobilam test 37 dnia (11 dni po stosunku) i wyszedl wynik negatywny, natomiast 51 dnia - pozytywny.I niby byl to test , ktory wykrywa ciaze po 6 dniach!!!Tak wic imprezowalam nie zdajac sobie sprawy z ciąży.Teraz b.ciesze ni i wszystko musi byc ok.