Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olimnpijczyca

Macie jakieś domowe sposoby na żółte zęby?

Polecane posty

Gość Olimnpijczyca

:(

Sól kuchenna na pastę do zębów. Potem trzeba dobrze wypłukać.

Gość ale głupoty gadasz
nie słuchaj jej!!! moj tato w młodości mył zęby solą i w ten sposób już w wieku 30 lat stracił wszystkie zęby! co najwyżej soda oczyszczona może byc ale nie sól

Gość soda oczyszczona
raz na jakis czas, nie za czesto, moze byc raz na miesiac. ale sol nigdy w zyciu!!! :o skad w ogole taki pomysl??!! :o raz na jakis czas mozesz tez kupic sobie paste dla palaczy

Gość Yolcia
Ja polecam wybielajaca gume do zucia orbit white. Nie calkiem domowy sposob ale za to skuteczny. mnie sie zeby wybielily tak ze az lekarz zwrocil na to uwage:)

Ja czasem myję zęby pastą z dodatkiem soli i jakoś mam zdrowe zeby. A to, że czyjś tata stracił zeby w wieku 30 lat, to niekoniecznie od tego, że mył zęby pastą z dodatkiem soli.

Gość soda oczyszczona
Aggie- a konsultowalas ten swoj pomysl z dentysta? moze zapytaj przy najblizszej okazji, co on o tym mysli. moze ci uswiadomi, co tak naprawde robisz swoim zebom

Gość ale głupoty gadasz
to myj sobie dalej, czy ja ci czegoś bronię tylko później nie bądź zdziwiona, a to że mycie solą to głupota powiedział już nie jeden stomatolog...ale skoro jestes mądrzejsza...

Gość ja pracuję jako pomoc
dentystyczna i powiem ci Aggie że mycie solą to skończony idiotyzm, widać jaka jestes głupia..tylko nie opluj monitora jak będziesz odpisywac

Gość żółty kiełku
Olimnpijczyca rusz dupę i zajrzyj do wyszkukiwarki, żółty kiełku!!! I po co jej odpisujecie? Leniwa jest! Niech sobie zajrzy do wyszukiwarki!!! A jak nie to zgloszę do usunięcia

Gość Jezu ale chamskie jesteście
subtelne, ciepłe kobietki! Rzygać się chce jak się czyta te wasze pożal sie Boże porady!!! Ile jadu, ile złości! Kurwa, opanujcie sie troche!

Gość Szukajcie a znajdziecie-
WYSZUKIWARKA LENIU!!!

Nie mam zamiaru opluwać żadnego monitora, zwłaszcza, że "najmądrzejszę" są tutaj czerwone nicki. A pomoc dentystyczna niech nie wiesza na mnie psów, tylko udzieli kompetentnej odpowiedzi autorce topiku.

Gość prymitywny żółty kiełku
Żólty kiełek- nie widzisz po co są te topici---aby sobie poradzic nawzajem wiec normalne ze ktos pyta !! a ty oburzona na cały świat i ludzi suko wyżywasz sie na każdym kto chce pomocy od innch... widocznie takiemu potworowi jak ty nikt nie chce pomóc:D:D:D

Gość violinnka
Aggie, przecież już było tyle wątków o żółtych zębach! Dziewczyny chcą nauczyć Olimnpijczycę szukania!!! No i po co znowu zaśmiecać forum??

Violinnko, nie o to mi chodzi, mi akurat nie przeszkadza, że ktoś pyta po raz setny o to samo. Chodziło mi o czerwony nick, który przedstawił się jako pomoc dentystyczna, mnie nazwał głupią, a sam nie udzielił żadnej porady. Skrytykować najprościej, ale co z poradą fachowca?

Email Diamant czerwona - pasta do kupienia w każdej aptece za ~18 zł.

Ja myje zęby zielona glinką. UWAGA: Raz na jakiś czas, bo podejrzewam, że pomimo zaleceń producenta glinki ma to jednak jakiś wpływ na szkliwo - tak wiec, raz na pare tygodni. i powiem tyle - REWELACA!:)

Gość gość
słyszałam, aby potrzeć skórką od banana. Podobno działa, jednakże nie próbowałam. ;)

Gość Amelka 12
Dobrym domowym sposobem jest systematyczne używanie pasty do zębów. Ja sama używam dokładnie takiego żelu http://www.vitalab.pl/288,idol-white.html . Stosuję go systematycznie od kilku tygodni i powoli zauważam, że moje zęby stają się bielsze. Może niedługo będę mieć śnieżnobiałe zęby.

Gość koszeks
Zdrowe szczotkowanie, systematyczność i odpowiednie podejście do diety. Tak właśnie przywróciłam sobie normalność i atrakcyjny wygląd zębów. Można powiedzieć, że właśnie to sprawiło, że zęby wyglądają bez porównania lepiej.