Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćwierć mrówki

W czasie wojny rząd polski był na uchodźtwie w Londynie

Polecane posty

Gość ćwierć mrówki

a Polacy mieszkali w kraju. Jeszcze trochę trwania obecnych rządów a w IV RP będzie odwrotnie.

Gość ten dowcip od dłuższego czasu
krąży po necie i chyba przestaje być dowcipem niestety :(

Gość ćwierć mrówki
Dokładnie. To bynajmniej nie jest już dowcip :(

Gość a tak sie czepiam
Polski rzad byl na WYCHODZTWIE

Gość ćwierć mrówki
Ja się chyba też czepiam. W sumie niby mamy rządy ksenofobów, nietolerancyjnych bigotów, zakompleksionych małostkowych tyranów a tu w legalnie działającej telewizji właśnie leci koncert zdeklarowanego pederasty, który niedawno poślubił był swego długoletniego kochanka....

Gość a tak sie czepiam
A ja sie przerazilam. Przeczytalam na onecie ten art. http://wiadomosci.onet.pl/1379934,11,item.html I nie moge zrozumiec ludzi wypowiedajacych sie na tamtejszym forum. Wg zdecydowanej wiekszosci z nich mieszkamy w kraju dobrobytu z przywodca ktory broni naszych interesow na arenie miedzynarodowej. A ja widze tylko malego czlowieczka z ogromnymi kompleksami nie majacego kompletnie pojecia o normalnym rzadzeniu krajem z jakimis wybujalymi ambicjami. No coz bycmoze zyjemy w innym kraju-ja i ludzie chwalacy PIS. Nie wiem czy jest sens im cokolwiek tlumaczyc-nie zrozumieja i tak.

Gość ćwierć mrówki
Jakoś nigdy nie spotkałam jeszcze człowieka który by chwalił obecne rządy. Wręcz przeciwnie. Skąd zatem to poparcie wyrażane w sondazach? Albo dzieją się jakieś cuda, albo obracam się w jakimś wąskim kręgu ludzi myślących inaczej niż przytłacząjąca większość :o

Gość do ćwierci
prawdopodobnie twoi znajomi są wyksztalceni ( min. srednie) - i masz odpowiedż - wczytaj sie dokładniej w sondaze

Gość Mało tego ...
i jeszcze rząd jest z tego zadowolony, że Polacy pracuja za granicą i UE otworzyła przed nami swoje rynki pracy ... Jest się z czego cieszyć, to mnie wkurza ...