helekna 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 co jecie czego unikacie. bo ja juz sama nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 pomozcie mi bo nie mam pojecia co jesc i tak na chybil trafil jem a raz sie zle czuje raz nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szysunia 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 czy chodzi tu o refluks zwiazany z nerkami?? jesli tak to ci powiem że go mialam i pod żadnym pozorem nie moglam jeść:smażonych,ostrych i obciekających w tlusz potraw:O na moje szczęście to było juz doawno:)mam nadzieje że pomogłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 nie ja mam refluks zoladka niestety ale tez smazonych nie powinnam jesc. ale czasem zle sie po czyms czuje a czesm nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szysunia 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 najlepiej będzie jak spytarz się lekarza jak twoja dieta powinna wygladać:)napewno dania powinny być lekkostrawne, ja np. musialam tez jeść dużo nabiału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 hmm ja pytalam ale powiedzial to po czym sie bedziesz zle czula nie jedz. i na tym sie skonczylo a ja jem np pieczona piers z kurczaka i raz jest ok raz nie. i lipa bo ja juz sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szysunia 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 no to ten lekarz \"zna sie na rzezczy \"hehe:O moja lekarka mi wypisała jakie produkty mogę jeść a jakie nie:) nie ma innego wyjścia musisz spytac sie dietetyka:) a na kafe to nie zawsze jest doby pomysł pytać jeśli ma się problemy zdrowotne bo każdy to inaczej doradzi ://// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 no wlasnie ale ja tak zawsze ejstem trakotwana jestem dzieckiem lekarza i wszyscy mysla ze wiem wszystko. w sumie mamy nie chce sie pytac bo sie znow bedzie martwic. musze sama chyba pojsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szysunia 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 może to malo co pomoże ale przeczytaj sobie leczenie w tym linku:) http://pl.wikipedia.org/wiki/Refluks_%C5%BCo%C5%82%C4%85dkowo-prze%C5%82ykowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 dzieki wielkieeeee:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szysunia 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 nie ma za co:D tylko abyś się nie wystraszyła po tym artykule;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szysunia 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 po drodze jeszcze to znalazłam:) http://pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_wrzodowa#Dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach