Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASSAaaa

Czy jest na forum jakis normalny facet?

Polecane posty

Gość soulseeker
Moze napisz ile masz autorko jesli twierdzisz ze Cie nie rozumiemy wlasnie przez wiek?

Gość ASSAaaa
Nie chcialam nikogo urazic,nie twierdze ze wypowiedzi sa szczeniackie Poprostu takie mam wrazenie ze jastescir sporo mlodsi

Gość soulseeker
No to napisz, moze wcale nie jestesmy tacy mlodzi.

Gość ASSAaaa
Az sie boje napisac bo cokolwiek naoisze to i tak

Gość ASSAaaa
nie wim dlaczego nie ma reszty tekstu 35

Gość soulseeker
Ja uwazam, ze faceci boja sie odrzucenia. Tak samo brzydki jaki ladny boi sie ze laska pomysli "za wysokie progi, koles" i go splawi. Bardziej prawdopodobne jest ze tak pomysli ladna kobieta niz brzydka.

Gość ASSAaaa
No wlasnie Ale tak bardzo chcialabym spotkac faceta-przyjaciela,takiego prawdziwego przy ktorym poczulabym sie bezpieczna...

Gość Każda kobieta
o tym pragnie;):):)

Gość soulseeker
Bleeeehhh:O

Gość Wikiiiiii
Mnie się on niepodoba

Gość ASSAaaa
Wiem ale niektore to maja a ja? Wyszlam za maz mlodo za faceta 10 lat staeszego,potem dzieci,potem alkihol,bylam bita i ponizana,potem sama zaczelam pic Teraz jastem po leczeniu ,nie pije ale dalej jestem nieszczesliwa

Gość Mnie się
Dlaczego?Ja myślę, że znajdziesz odpowiedniego mężczyznę dla siebie, który Ciebie pokocha i Twoje dzieci:):):)Zobaczysz:):)

Gość soulseeker
Wiemy tomek, ale to chyba nie jest miejsce na takie dygresje.

Gość ASSAaaa
No i przestraszyliscie sie Do poki mysleliscie o mnie glupia panienka bylo ok? Mam brzydki charakter tez nie ma nic do powiedzenia?

Gość ASSAaaa
No i kto tu jest przegrany

Gość soulseeker
Po takich traumatycznych przezyciach, po nieudanym malzenstwie szukasz przystojnego faceta? Nie chodzi mo o to, ze zle jest, jesli czlowiek sie ceni - przeciwnie, to bardzo dobrze - zwlaszcza w Twoim przypadku i oby tak dalej. Jednak zauwaz, ze cialo jest jedynie otoczka. "najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu"(wiem ze to banalne). Moze przestan oceniac siebie przez pryzmat ladnej kobiety, ale mysl o sobie jako o inteligentnej, doswiadczonej, ciekawej osoby? To samo tyczy sie facetow... Ps: przepraszam, moze pisze glupoty, doradzam jak umiem.

Gość Wikiiiiii
Nieprawda Tomek wiele mężczyzn jest z kobietami, które mają dzieci:)i mogą ułożyć sobie rodzinę:)czasami róznie w życiu bywa?Są rozwodnicy i osoby, które straciły drugą połówkę i układają sobie życie:):):)i są bardzo szczęśliwi:):):) Tomek--------->Wiele jeszcze nie wiesz o życiu, i nie chcesz wiedzieć, teoria to nie to samo co praktyka

Gość Wikiiiiii
A co do wyglądu zewnętrznego to najbardziej i najważniejszą cecha charakteru jest właśnie fajny charakter, osobowość i intelekt bo co z tego jak osoba jest piękna, ale oprócz urody nie emanuje ciepłem, radością, intelektem.

Gość ASSAaaa
Zgadzam sie tylko jak mam z kims chociazby porozmawic kiedy sprawiam wrazenie nieprzystepnej

Gość soulseeker
Jk to nieprzystepnej? Chdz o wyglad czy zachowanie?

Gość ASSAaaa
A dzieci to juz nastolatki! Jestem za stara na zmiany?

Gość soulseeker
Nie nie jestes za stara i nie daj sobie tego wmowic! Dzieci lada chwila sie usamodzielnia, a Ty? Milosc nie wybiera...masz na nia szanse, musisz w to uwierzyc.

Gość ASSAaaa
Sama juz nie wiem ...Moze tak naprawde jestem brzydka i to w tym jest problem Cholera gdyby nie dzieci to mysle ze z tchorzostwa dawno bym odeszla

Gość Wikiiiiii
Oczywiście, że nie jesteś za stara:):)życie przed Tobą;)masz już odchowane dzieci:)niedługo się usamodzielnią:)więc warto pomyśleć o sobie:):)Na pewno się uda:):)musisz w to uwierzyć:):)

Gość Wikiiiiii
Tomek------------->Nie można sobie zakładać za ile lat kogo znajdziesz?To Ty masz związać się z jakąś kobietą a nie Twoja mama

Gość Wikiiiiii
Tomek----------->Potrzebne jest miłość aby stworzyć związek;):):)

Gość Wikiiiiii
Tomek---------->Ale to w ogóle nie słuchasz tego co ktoś Ci mówi, tylko piszesz swoje. Zastanów się nad tym

Gość soulseeker
mam brzydki charakter, spisz juz?

Gość ASSAaaa
Tomku mam wrzenie ze lubisz sie nad soba uzalac Ja tez jestem beznadziejna Moze sie spotkamy i pogadamy ? Co? Zaryzykujesz?

Gość nonono
piekne kobiety nie musza wystraszac nikogo. Wystarczy patrzyc sie cieleco w oczy . Przyjazne spojrzenie jest bardzo zachecajace dla kazdego mezczyzny nawet tzw. brzydala. Bo kazdy kocha siebie i nie mysli o sobie jak o brzydalu. Ale musi znalezc to lustro ktore potwierdzi jego milosc wlasna. wiec dziewczyny chcecie recepte na powodzenie? Patrzcie sie przyjaznie i zachecajaco w oczy wszystkich facetow. Gwarantuje ze sie nie bedziecie mogly opedzic od nich.