Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa

pierwszy raz- ciale siusianie???pomocy

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa

kochani tydzien temu przezyłam swój pierwszy raz,bolało niemiłosiernie poniewaz mojego ukochanego penis ma 19 cm i jest gruby (ale nie wiem ile ma) od wtorku,ciagle sisusiam czy pierwszy raz mógł miec cos z tym wspólnego??

Gość pytajacaaaaa
siusuiałam ale nie co chwila :-(

idz do lekarza. z wielkoscia penisa to nie ma zwiazku ale ze wspolzyciem owszem. moze to byc zakazenie.

Gość pewno masz
zapalenie cewki moczowej albo moczowodów! idz do lekarza i zrob badanie ogolne moczu!

Gość pytajacaaaaa
jejku ,jeszcze mi tego brakowało :-( mój chlopak jest zdrowy,jestem pewna tego w 100% to był nasz wspólny pierwszy raz :-/

Gość pytajacaaaaa
jutro z rana pobiegne i zrobie badanie moczu bo sie denerwuje :-(

Gość niinnaa
pyatajca, tak na marginesie - jezeli bolalo niemilosiernie, to czy ty przypadkiem nie bylas zestresowana...? kiedy kobieta sie stresuje przy pierwszym razie, podswiadomie zaciska miesnie wiem bo sama tak mialam:) mojego mezczyzny penis jest co najmjiej hmm....wielki?! i za pierwszym razem w ogole nie dal rady go wlozyc bo myslama ze pekne z bolu, dopiero po 2 godzinach zabawy wstepnej i rozluznianiu mnie stalo sie cos dziwnego...wszedl ! oczywiscie, ze bolalo, ale to zupelnie nie to co na poczatku i bylo naprawde przyjemne:)

u mlodych kobiet które rozpoczely wspolzycie to czesta przypadlosc, masz pewnie zapalenie pecherza (zwanego inaczej choroba miesiaca miodowego) musisz isc do lekarza albo apteki

Gość pytajacaaaaa
nie,nie byłam zestresowana az tak bardzo,na początku bolaaaało i to bardzo,jak by mnie coś tam rozrywało,normalnie czułam jak mi coś w kregosłupie bolało ,ale nawilzona byłam dosc mocno,ja ogólnie jestem ciasna 2 paluszki ledwo wchodziły :-(

Gość lima
zawsze od razu po seksie należy isc zrobic siku, zeby pozbyc sie bakteri które dostały sie do cewki moczowej.

Gość pytajacaaaaa
dzieki kobietki za porady,jutro mykam do lekarza ,duuza buźka dla Was!!! :-) widze,ze tez odezwał sie ktoś z kompleksem małego penisa :-D nie martw sie , dobrze bedzie ale lupe zawsze zabieraj ze soba !!!

Gość Zarazil Cie kila
dlatego ciagle sikasz !

Gość buahahahahaha
to zapalenie pecherza lub cewki moczowej. kup sobie furaginum i bierz 1,2 tabletki dziennie, az przestanie.