Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie cos

Mam pytanie o PLASTRY i tabletki Yasmin...

Polecane posty

Gość SABI1616
odsprzedam tabletki yasmin,tanio!!! ,zaiteresowani pisac na gg 9686119

Gość olcia.
Dziewczyny powiedzcie mi czy to jest jakaś różnica gdy przyjmuje się tabletkę w całości czy pokruszoną? Miałam niefart i moje tabletki uległy zdeptaniu :/ (yasmin) Pomocyy...

Gość Ja233333333
Witam dziewczyny:) Ja brałam Ysamin prawie 2 lata, niestety od kilku miesięcy byłam bardzo, bardzo "sucha":(, więc z tego powodu mam zmienione tabletki. Jednak zostało mi jeszcze jedno opakowanie (oryginalne, kupione w aptece, ul. swiętokrzyska, Warszawa) i chetnie je odsprzedam. GG 7582551. Pozdrawiam

Gość Anna w pięknej todze
stosowałam najpierw Evra- plastry, kiepsko znosiłam- skrzepy w żyłach, bolesne bardzo i niebezpieczne. Przeszłam na Yasmin wlaśnie i czułam sie po nich rewelacyjnie. Myśle jednak, ze to zalezy od organizmu.

Gość karpiki
Brałam yasmin przez niecały rok i miałam po nim okropne skoki nastroju. Cała reszta - ok.

uzywam tabletek yasmin od ponad 3 lat i jestem bardzo zadowolona. Nie mam zadnych plamien w czasie brania pigulek, nic mnie nie boli, nie przytylam, wlosy mi sie przestaly tak przetluszczac jak kiedys i poprawila mi sie cera. ogolnie jestem bardzo zadowolona, cenowo nie sa najtansze, a wlasciwie to te drozsze,a le warto!

Gość tabaza1
witam wlasnie lekarka mi przepisala te tabletki ale boje sie ze przytyje po nich bo jestem bardzo sklonna do tycia i mam duza nadwage

Gość werima
Sprawa jest tego typu. Myślałam że zapomniałam wczoraj tabletki i dzisiaj wzięłam dwie. jednak za drugim razem kiedy popatrzyłam na opakowanie okazało sie że tabletki brałam w kazdy dzien a niepotrzebnie dzisiaj wzięłam 2. Czy mogą być z tego jakies komplikacje no i co teraz z ostatnią tabletką której teraz niema? Prosze o szczegółową odpowiedz. Dzięki

Biore Jasmin jakies 2 tygodnie, niemam zadnych skutkow ubocznych, nic mnie nieboli, cera lepsza ale boje sie ze przytyje. Dziewczyny tyje sie po samych tabletkach czy od apetytu jaki sie ma?

Gość Olenk@
Ja przez prawie 2 lata brałam jasminelle i nie polecam. Waga stoi jak zaczarowana i niestety wzrasta. moze nie wiele bo ok. 0,5 kg na miasiac ale to i tak koszmar. Niestety pojawiły sie migreny i suchosć. Nie polecam w przeciwieństwie do lekarzy

Gość smrodek
po yasmin nie pamietam jak mi bylo, teraz biore yaslinelle (nowsza generacja yasmin - mniej hormonow) i jest ok, plastry odradzam (mimo ze uzytkowanie super!) bo strasznie zatrzymuja wode w organizmie... jednego dnia potrafilam wazyc 58, drugiego 55....

Gość smrodek
anna w pieknej todze zaden normalny lekarz nie przepisalby ci zadnego antykoncepcyjnego srodka hormonalnego po stwierdzeniu skrzepow (zakrzepicy) :)

Gość diabelkowa007
ja biore yasminelle dluzszy okres juz i jest ok , coz mam napady nerowwosci al'a depresyjne ale to przez codziennosc nie tabletki placze sama z natury duzo wiec to nie anty powoduja, nie narzekam okres mam max 3 dni :) i lekki brzuch nie boli tylko mam w 1szy dzien bole krzyza przytyc nie przyytylam a na dodatek spozywam masakrycznie duze ilosci slodyczy:) place 37zł :) chyba jedyna apteka u mnie bo w reszcie aptek ponad 40zł czasem 46zł

Gość anitaapetita
odsprzedam yasmin -35zł/op.ważny do: lipiec 2013r. anitaaapetita@wp.pl

Gość Lajdyja
Jasmin i Jasminelle to zupełnie inne dwa rodzaje tabletek. Co do waszych opinii to wydaje mnie się że co po nie które osoby tutaj mają po 15, 16 lat. Pytania tak głupe jak by były kompletnie nie przemyślane. Macie wątpliwośći idźcie do lekarza, a nie zasyfiacie forum. Trochę więcej myślenia i będziecie miały odpowiedzi na swoje pytania. kAŻDY JEDNY ORGANIZM JEST INNY I KAZDA Z WAS MOZE INACZEJ REAGOWAĆ NA PRZYJMOWANIE TABLETEK. NIE MA SENSU SIE PYTAC WSZYSTKICH O TO JAK DZIAŁAJĄ BO TAK NAPRAWDĘ JEST TO SPRAWA INDYWIDUALNA. JEDNA BEDZIE TYC A INNA CHUDNAC, JEDNA BEDZIE SIE CZUC SWIETNIE INNA BEDZIE MIALA MYSLI SAMOBÓJCZE. POZDROWIENIA DLA LUDZI ZE ZDROWYM ROZSĄDKIEM.

Gość IkonkaAllkauf
sprzedam plastry evra,tylko sms 790 445 424 :)