Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiecinka pewna

Przyspieszenie okresu-jest na to sposob?

Polecane posty

Gość Kobiecinka pewna

Powinnam dostac okres juz jakies 5 dni temu, a on mi sie spoznia(teraz mam duzo stresu i pewnie dlatego, bo ciaza nie wchodzi w gre). A w sobote ide na wesele brata i nie chce miec okresu podczas zabawy. Czy jest cos, co sprawi,ze przyspiesze okres? Bo opoznic lepiej nie, gdyz wtedy woda pewnie zatrzyma sie w organizmie i bede nadeta jak balonik i nabrzmiala. Poradzcie cos kobietki:)

Gość rosyrose
Polecam zioła czarnej malwy do kupienia w aptece lub sklepie zielarskim.

Gość Kobiecinka pewna
i jest szansa ze dostane szybko okres? duzo tego trzeba pic, znasz sie na tym?

Gość owocka
Przygotuj sobie baardzo ciepłą aromatyczną kąpiel, dodatkowo polewaj podczas niej podbrzusze gorącą wodą. Wieczorem wypij lampkę czerwonego wina. I postaraj się zrelaksować.

Gość Kobiecinka pewna
owocka i takim sposobem jutro okres murowany?:)

Gość owocka
No murowany to nie ale duża szansa. No ale najważniejsze z tego wszystkiego jest żebyś się odprężyła. Więc po tej kąpieli wyłącz telefon, tv, włącz sobie jakąs nastrojową muzyczkę i relaks :)

Gość rosyrose
Ja ostatnio chcialam przyspieszyc sobie okres o pare dni bo wyjezdzalam i udalo sie. Kupilam te ziola w aptece ok.4 zł i pilam 3 razy dziennie do tego 2 razy dziennie kapalam sie w goracej wodzie. Nie ma zadnych skutkow ubocznych ale nie moge zagwarantowac ci ze szybciej dostaniesz okres to zalezy od organizmu.

Gość Jeanine 22
czarna malwa!!! Zioła

Gość popieram czarna malwa

Gość gwiazdeczkaaa
Weź 2 tabletki aspiryny rozpuszczonej w wodzie i wez do tego goraca kapiel. Okres na 99% dostaniesz szybciej. Ja dostalam raz na drugi dzien a raz za dwa dni.:)

Gość ijaaa
a ja proponuje troche wysilku fizycznego, pobiegaj, porób przysiady, brzuszki albooo idz na dyskoteke i tanc z do rana u mnie zawsze okres na 2 dzien po takich wyczynach ;)

Gość plusik23
naprwdę czarna malwa działa? bo musze szybko dostac okres aby do niedzieli przeszedł

Gość fanka anka
dizewczyny maja racje, wysiłęk fizyczny, troche alkoholu, goraca kapiel

Gość gość
Tylko tej aspiryny nie zażywaj już podczas okresu :) Ja mam sposób na opóźnienie miesiączki: dużo witaminy C.

Gość gość
Tutaj masz osiem sposobów, jedne mądzejsze, drugie głupsze ;p https://kobietamag.pl/jak-przyspieszyc-okres-8-sposobow/ Na aspirynę bym uważała, już chyba lepiej rzeczywiście czarną malwę albo dziurawca, tylko ostrożnie i sprawdź, czy nie koliduje Ci z jakimiś lekami. I nie za dużo naraz! I nie stresuj się, bo wtedy na pewno prędko nie dostaniesz :)