Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Beatha

Polecam Wam ten kremik do cery mieszanej, problemowej!!

Polecane posty

Go艣膰 brabrabra
a to myd艂o zielona glinka, gdzie kuic i za ile jest Rozumiem ze tylko do buzi jest

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Beatha
No i jak dziewczyny? Zadowolone z kremu? Ja nadal jestem nim zachwycona. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwne...
ale mi ten krem jakby wysusza sk贸r臋 :o by艂a strasznie napi臋ta na policzkach, ale chocia偶 nos si臋 艂adnie zmatowi艂 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maajaaaaaaa
mi tez lekko sciaga skore po nalozeniu ale faktycznie wygladza i ladnie pachnie:) ja jestem zadowolona:) dzieki za polecenie go ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nakladajcie druga warstwe
po jakims czasie i bedzie ok :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samajuz niewiem
a czy on w og贸le jest nawilzajacy...bo cos mi na taki nie wyglada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stwierdzam 偶e niestety ale
nawil偶a s艂abiutko

Udost臋pnij ten post

a ja kupi艂am i kremik i 偶el \"(uzywam do mycia twarzy) i jestem bardzo zadowolona. stosuje go dopiero kila dni wiec wiele nie chce mowic ale zdaje sie ze dzia艂a jak powinien. Idealny dla cery mieszanej sklonnej do wyprysk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatha
Suchej sk贸ry, kt贸ra wymaga nat艂uszczenia opr贸cz nawil偶enia, to on nie nat艂u艣ci, bo nie ma czy, gdy偶 nie zawiera olej贸w. Ale do cery mieszanej, t艂ustej czy tr膮dzikowej jest rewelacyjny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie co wam powiem
skoro posmarujecie twarz kremem bezt艂uszczowym i uwazacie ze on wam sicaga skore, to znak, ze wasza cera wcale nie jest tlusta!! ona jest wlasnie sucha i potrzebuje nawilzenia! A to ze sie przetluszcza, to reakcja obronna sk贸ry. Jest wysuszona, wiec sama produkuje sebum zeby ja nawilzyc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjijkuiuiuiuiu
a ja nie wiem bo kupilam jeden krem baby ktory mi bardzo sciagal skore:/ kupilam drugi identyczny krem i jest tlustawy,mam wrazznie,ze mam po nim wiecej syfow :( moze dlatgeo ze trzymalam go ze 3 godziny na sloncu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w g贸贸贸贸贸贸r臋臋臋臋臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzis kupilam i sie okaze
dala za niego 1.29 euro wiec nawet jak to jakis scheiss to bedzie na stopki albo pipcie i sie nie zmarnuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mialam pupcie na mysli
ale glupio wyszlo.):):);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatha
Hihi ja czytam 偶e na "pipcie" i sobie pomy艣la艂am : o shit!! dziewczyna smaruje sobie pipcie :D Hihi dobrze, ze sprostowa艂a艣, bo juz 藕le o Tobie my艣la艂am :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale smiesznie wyszlo
hih:):) z ta pipcia:) mam nadzieje ze nie bede musiala nim pupci smarowac ba na buzka bedzie dobry:-))))):):):);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatha
Na pewno b臋dzie dobry :D

Udost臋pnij ten post

BEATHA kupilam ten krem dzieki Tobie i jestem Ci bardzo wdzieczna! Mam bardzo tlust膮 cere, dotychczas uztwalam zeli i kremow matujacych a z moj膮 cer膮 bylo ciagle gorzej:O Teraz od tygodnia stosuje zel z pomka i krem babydream i uwazam ze te produkty s膮 swietne! Mysle jeszcze nad balsamem i chusteczkami! Buzka 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jaki to ten zel do mycia
twarzy ?nie wiem o ktory chodzi dajcie linka! krem juz mam jest supi!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatha
No to super :D Bardzo sie ciesze, ze moglam Ci pomoc. Ten kremik jest super i dlaego go tak chwal臋, bo skoro mi pom贸g艂, to mo偶e innym te偶 pomo偶e :D

Udost臋pnij ten post

Wczoraj kupi艂am ten kremik i rzeczywi艣cie jest super ale zainteresowa艂 mnie ten 偶elik do mycia twarzy jaki on jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klakier z bajki
chyba jutro kupie ten krem,zastanawiam si臋 jeszcze nad kremem ziaji oliwkowym

Udost臋pnij ten post

kupi艂am dzi艣 kremik :) posmarowa艂am nim bu藕k臋 i nawet o艣mieli艂am si臋 - zach臋cona waszymi ochami i achami - posmarowa膰 jeszcze beznacne, kt贸re zwykle podra偶nia mi sk贸r臋. nie spodziewam si臋 jutro 偶adnych czerwonych plam :) dzi臋ki, dziewczyny, codziennie wieczorem u偶ywacie kremiku czy np. po ka偶dym umyciu twarzy?

Udost臋pnij ten post

to ja troche z nierossmannowej beczki - polecam do mycia myd艂o siarkowe firmy barwa. cudnie zmywa caly tluszcz z twarzy, sciaga pory ps. uwazam ze kosmetyki dla dzieci sa rewelacyjne - np. oliwka niemowleca w zelu na mokro j&j zamiast balsamu nawilzajacego - rewelacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahmmmm
wszystko dziala on tylko na plus??? bo i zdecydowanie nie:(

Udost臋pnij ten post

Kremik rzeczywi艣cie super, mam problemow膮 cer臋 - bardzo wra偶liw膮 i generalnie nic mi nie pasuje, opr贸cz ziaji oliwkowej, koziego mleka 2 i dax\'u do cery mieszanej, a tu takie mi艂e zaskoczenie. pozdrawiam fanki babydream:))

Udost臋pnij ten post