Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pemanentnie rozczarowana

nieodpowiedni facet?????????

Polecane posty

...wiem,to już było na forum...setki razy...ale poczuję się lepiej jak sobie popiszę:( tak bardzo kocham mojego faceta a on mnie rani ...kiedy dorośnie?...może nigdy:( nie pozwala mi odejść,twierdzi,ze nie może beze mnie żyć,kocha mnie....a jednak rani moje uczucia i nie zmienia swoich zachowań.....kiedy ma mnie przy sobie....nie umiem bez niego żyć 😭 zrozumie mnie tylko ktoś kto kocha tak jak ja...nie umiem odejść...a przy nim nie jestem do końca szczęśliwa:( nigdy już chyba nie będę....

gdy ma problemy w pracy....jest dla mnie niemily,zapomina o mnie,potrafi sie nie odzywac przez tydzień, dwa...a ja nie umiem tego nie przeżywać....:(:(:(

chcę normalnego związku,chcę mieć wsparcie w facecie a nie wieczne problemy,przenoszenie ich na mnie:(

A pytasz go, co się stało w pracy?? Jak będziesz naciskała, to w końcu powie...

jak można być tak zmiennym?czy to normalne??czy ktoraś ma takiego faceta??

levi....ale on w takich chwilach wogóle nie chce ze mną rozmawiać,odpycha mnie od siebie ....a ja cierpię:( chcę pomóc,ale po co skoro woli być sam...

a jak zaczynam naciskać to już wogóle po wyścigach;) ciężki charakter ma, masakra:(

ja staram się oddzielać sprawy zawodowe od osobistych (choć nie zawsze tak wychodzi jakbym chciał) !! postaraj się z nim szczerze porozmawiać - powiedz że boli Cię to, gdy Cię tak traktuje.. że chcesz być częścią jego życia i razem starać się rozwiązywać te problemy !! mam nadzieję że poskutkuje... :)

Gość
Jeżeli Twój facet to zodiakalna panna,to pogódź się z tym,że taki jest albo go zostaw.

Gość do raja
A co mówią lekarze??? :o

liquid rozmawiałam wiele razy!i żadnego efektu...on wpada od razu w jakiś taki dziwny stan,nic nie dociera...

jetadore...ok jaskinia jaskinią ale bez przesady! taki typ i już...ja wiem,ze tego nie zmienię...ale nie umiem być sama,żyć bez niego bo...ogólnie to on ma naprawdę dobry charakter....chyba ,że mam różowe okulary;):P

Malinkaa wiem:( i to mnie właśnie smuci,bo go kocham...

może być tak : 1. ma poważne problemy i z miłości do Ciebie, nie chce Cię nimi obciążać 2. przestał Cię kochać.... :( 3. ma coś z głową..... zastanów się, który punkt... !!

liquid,punk 2 odpada:) punkt 3 mam nadzieję również;) on musi zawsze wszystkie problemy rozwiązywać sam,sam musi do wszystkiego dochodzić,zrozumieć itd...jakikolwiek nacisk działa w drugą stronę...

Ale ja mialam tak samo. bylam z nim 3 lata. Od 2 miesięcy juz nie jesteśmy razem i wiesz co? jestem bardzo szczęśliwa, szybciutko mi przeszło. To tylko tak strasznie wygląda, wydaje się, że człowiek będzie cierpiał i będzie sam. Ale wcale tak nie jest, jak się uwolnisz to czujesz ulgę.

Malinkaa nie zrozum mnie zle...ale czy Ty go wogóle kochałaś?Bo po 3 latach...zapomnieć po dwóch miesiącach wydaje mi się niemożliwe....

ja nie radzę Ci tak jak poprzedniczka Malinkaa7... jeżeli wiesz, że Cię kocha i co najważniejsze Ty kochasz jego to męcz go ile sił - musi zrozumieć, że jesteś częścią jego życia i wtrącać w nie się będziesz !!! mam nadzieję, że wszystko się Wam ułoży... szczere życzenia :)

Tak i to bardzo. Powiem Ci jedno, wiem jak to jest z takim facetem i nie będziesz z nim szczęśliwa.

liquid nie można faceta zmuszać do tego żeby sobie uświadomił jaka jesteś dla niego ważna. No sorry ale to już niezłe poniżenie.

liquid dziękuję:) ... nie wiem czy kiedyś zrozumie....on sobie nie zdaje sprawy jakie to dla mnie przykre... Malinkaa... ja za bardzo kocham,zeby odejść..ale boję się właśnie tego- że będę nieszczęśliwa w życiu....:(

czasami, zarówno faceci jak i kobiety, nie dostrzegają swojego szczęścia !! uwierz mi !!! niekiedy trzeba drastycznych metod by sobie uświadomili !!! jeżeli się kogoś KOCHA to nie jest to poniżeniem !!! w milości dumę należy schować do kieszeni !!!

liquid coś jest w tym co piszesz...mi zawsze trudno było tę dumę chować gdziekolwiek:P ... czuję się przez to wszystko samotna w tym związku...:(:(:(

Malinkaa a jaka była reakcja Twojego faceta na odejście od niego??Nie próbował walczyć o to co Was łączyło??

liquid przeraz mnie to co piszesz. Wszystko wszystkim ale są jakieś granice. Rozczarowana ja wiem, że to cieżko i wogóle okropnie i sobie tego nie wyobrażasz, ale jak tak dalej pójdzie to zobaczysz że przyjdzie taki moment kiedy powiesz dosyć.

Wiesz do tej porypróbuje do mnie dzwonić i wysyła sms-y. Ale nie odpisuje nie odbieram telefonu. Po prostu się odciełam.