Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZyyyy

Czy mozna wykryc ciążę....

Polecane posty

Gość CZyyyy

CZy ciaze moze wykryc ginekolog kobiecie jak pojdzie na kontrolne badanie?? ponoc macica sie powieksza wtedy..?? np po miesiacu mozna??

Gość ja tez..
prosze o odp doswiadczone mamuśki :)

Gość g.....
po miesiącu można macica jest już powiększona

Gość sara08
czy jesli macica sie powieksza tzn brzuch konkretnie i to bardzo.. to moze to oznaczac ciążę np 1,5 miesieczną dodam jeszcze ze robilam sobie test ciążowy ale wieczorem w drugi dzien krwawienia miesiaczkowego,tzn z odstawienia tabletek - i test oczywiscie wyszedl negatywny, jednak poniewaz w ost czasie znacznie powiekszyl mi sie brzuch, czy to moze wskazywac na ciaze w takim wypadku? bo juz sama nie wiem boje sie!:-( bo niewiem czy jest sens pojscia do ginekologa? denerwuje sie, poprzednia miesiaczke mialam, ale na ta czekam jeszcze do 14 wrzesnia i w tym miesiacu wspolzylam jeszcze kilka razy i stosowalam tylko stosunek przerwywany , jeden raz prezerwatyw którą używaliśmy została w srodku, na szczescie bez nasienia, zostala w srodku i wyjelam ja dopiero po 1,5 godzinie, nie wiem czy jest sens sie stresowac niepotrzebnie. mam 21 lat i studiuje jeszcze prosze o powazne wypowiedzi!:) z góry dziekuje.