NiooNiA 0 Napisano Wrzesień 3, 2006 Za kilka dni biore ostatnia tabletke, i robie sobie przerwe. Czy musze wtedy bardziej uważac.? Czy łatwiej jest zajsc w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara08 Napisano Wrzesień 3, 2006 PODOBNO TAK, JA NP BRALAM TYLKO PRZEZ 2 CYKLE TABLETKI I TERAZ PIERWSZY MIESIAC WSPOLZYJE BEZ ZABEZPIECZENIA, MOZE JESTEM W CIAZY. ZA WCZESNIE ZEBY COS STWIERDZAC ALE MOZE, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczna księżniczka 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 Ja równiez rezygnuje z tabletek,ale ze względów zdrowotnych,nie były one dla mnie dobry6m wyborem antykoncepcji:/ rozmawiałam z moja Pania doktor właśnie na ten temat,dowiedziałam się,że fakt,na początku jest łatwiej zajść w ciąże,ale mnogą:) także jeśli nie chcesz mieć trojaczków zabezpioeczaj się gumeczka przez jakieś 3-4 miesiące:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kubuś zwany Puchatkiem Napisano Wrzesień 4, 2006 a ja słyszałam inaczej..robię teraz przerwę 2 miesięczną w tab. i dowiedziałam się że jest ona za krótka, bo nie wróci jeszcze jajeczkowanie...na początku chyba nie jest tak łatwo, najlepiej spytaj lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach