Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssoniaaq

pytanie do bulimiczek prosze odpowiedzcie

Polecane posty

Gość ssoniaaq

czy na poczatku jak pierwszy raz probowalyscie wymiotowac to nie moglyscie albo tylko troszke wymiotowalyscie czy odrazu wam szlo latwo

Gość idz sie leczyc
a nie na kafeterii piszesz :o

Gość distress
od razu szło łatwo :( ... kurwa, kobieto wiesz w co się pakujesz? Wiesz, że jak zaczniesz to tylko przez pierwsze kilka dni jest fajnie. Potem pojawiają się napady i poznasz co to prawdziwy bulimiczny głód... Nic nie będzie się liczyć, ani znajomi, ani praca, szkoła...Napad jest najważniejszy, a potem pół godzinki wisisz nad kiblem :( codziennie stracone kilka godzin życia. Wieczne wyrzuty. Na każdą stresującą sytuację reagujesz wpierdalaniem w siebie żarcia i wymiotami. Wiecznie boli cię gardło, żołądek, przełyk. Nie masz na nic siły, ciągle chce ci się spać... ...i tak przez parę lat

Gość przytulka
a co masz ochote zachorowac??? bezsensu pytanie jesli nie masz mii to ci dobrze radze z dala z palcami od buzi.szczerze ci dobrze radze

Gość ssoniaaq
w tym rzecz ze jestem juz chora pare miesiecy ale nadal ciezko mi przechodzi i zanim zwymiotuje to troche czasu minie

Gość liipaa
jestem byla bulimiczka i nic innego nie cisnie mi sie na usta, jak slowa poprzedniczki.... pierdolnij sobie mocno w lepek, poki nie jest za pozno...

Gość a to ja
nie mogę czytać takich bzdur!! lecz się, a może czekasz na rady od nas?? jakby łatwiej/szybciej wp... sie w to gowno??!!