Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość affffka

chorobliwa zazdrosc...

Polecane posty

Gość affffka

czujecie chorobliwą zazdrosc??? jak sobie z nią radzicie..? I co na to Wasi partnerzy..?

Gość daynamka
zazdrość to instynkt, który nas ostrzega, że coś jest nie tak. Albo partner zachowuje się w sposób podejrzany albo jego sytem warto ści i obyczajowość jest zupełnie inna. W obu przypadkach najlepiej się rozstać bo tylko problemy będą ... często wieloletnie.

Zgadzam się, że zazdrość świadczy o tym że się coś dzieje, intuicja podpowiada, jednak czasem się jej nie słuchamy, a powinnyśmy:) Czasem zazdrośc jest przesadna, ale myśle że to dlatego że kiedys ktoś zburzył zaufanie...

nie zgadzam sie, zazdrość jest zdrowym obiawem ( nie taka jak w temacie bo ta już jest nazwana chorobliwą ;) ) . Jak w tej piosence \" nie ma miłości bez zazdrości\". Przecież w życiu nikogo i niczego na 100% pewnym być nie można ( poza śmiercią oczywiście). Jestem zazdrosna bo boję się, że moje szczęście może umknąć gdzieś. Okazywanie sobie zazdrosci na wzajem (w granicy rozsądku z dawką poczucia humoru) potrafi dowartościować i upewnić, że drugiej osobie zależy ;) jednak istnieje i druga strona medalu, chorobliwa zazdrość może zniszczyć to co piękne..

Gość aliseeee
jak sobie poradzic z chorobliwa zazdroscia...? znacie jakies stronki? psuje mi humor, mam fantazje w glowie, ze patrzy na inne, zaczepia itd. Zabija mnie od wewnatrz ta zazdosc... cierpie...

Gość mmmrrruuuu
widocznie podświadomie wyczuwasz ze on może Cię zdradzić :o zmień faceta na takiego który da Ci poczucie bezpieczeństwa i wszystko minie :))