Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melon tv

czy ktoś się pozbył kaszaków?

Polecane posty

Gość melon tv

jak?bo tak mi się wydaje, że to kaszaki, takie grudki na czole. brodzie i policzkach nei da sie ich wycisnąć. pomijamy kosmetyczke, bo to wiem

Gość moniczek
Ja przekułąm swoje sterylną igłą i pięknie wyszły i ślad po nich zaginął. Ale zachęcam do wielkiej ostrożności co do tego typu zabiegów.

Gość melon tv
a mozesz opisac jak dokladnie to zrobilas?czy mocno trzeba wbic ta igle i tak dalej

Gość FXDF
ja tez przekuwam i super jest teraz..

Gość melon tv
a mozecie powiedziec cos wiecej, zupelnie nie wiem jak sie za to zabrac

Gość dmlflf
ja zauwazylam ze mi POWOLI schodza od toniko Clean&Clear ten taki zielonkawy...do wrazliwej cery ,do tego uzywam pianke,ale wzielam ja na wyprobowanie bo musze czyms zmywac makijaz,a nie chce to robic mleczkiem,jednak pianka nie usuwa makijazu tak jakbym tego chciala...

Gość melon tv
dzis sprobuje przekluc.a zostaje po tym jakis strupek/slad?

Ja mam nieraz po wyciśnięciu igłą malusieńką, czerwoną chrostkę, ale znika szybko. Igłę należy wbić nie głęboko, ale nejlepiej pod kątem (wtedy skóra nie jest bardzo "rozdarta" i tego kaszaczka możesz sobie nawet zdrapać) :) A co do tego toniku Clean&Clear też go sobie kupiłam jakieś 2 tyg. temu i powiem, że ogólnie bardzo dobrze oczyszcza twarz. Najpiejr myję mydłem, a później stosuję tonik. Efekty są superowe :D Zaczerwienienia mi poznikały i kaszaki zrobiły się mniejsze. Pzdr :*