Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roczniak

Jak zakończyc znajomość ?

Polecane posty

Gość roczniak

Jak delikatnie zakaczyc niechciana znajomość ?

Gość roczniak
chlop :)

Gość roczniak
No jak zakończyć w łagodny sposób znajomość... ?? Mam po prostu nie dawac oznak zycia ?

no, ale nie rozumiem w czym problem....przespałeś sie z laską i nie wiesz jak zakończyć? czy chcesz zakończyć, choć się nie przespałeś?

zaraz...najpierw może ja pytam, bo sie chlopina nie wyrobi z nadmiarem pytań, ok? :D

Gość oj nieee
czegos takiego za chiny nie rob, to jeden z najpaskudniejszych sposobow. wystarczy przejrzec topiki na ten temat zakladane przez porzuconych. nie ma rady, trzeba spotkac sie, a przed spotkaniem zastanowic, jak lagodnie ujac powod zerwania. bo chyba go znasz ;) podac wiec ten powod, powiedziec np., ze jest Ci przykro, ze musisz sprawic bol komus, kto byl Ci tak bliski.

Gość roczniak
1. Nie przespałem sie i chce zakończyć 2. Zakończyć na zawsze

a masz jakieś powody, zeby zakończyć na zawsze? zalezy od rodzaju znajomości, bo jesli widujecie się często w realu to moze byc trudno :o

anuska---> Ale ja sie Ciebie pytalam ;) Jaka roznica czy chce zakonczyc zwiazek z kobieta, z ktora \"sie przespal\", czy tez nie... Jest roznica w zrywaniu?

Calamity Jane>>> no to ja się teraz mam wysilać i wymyślać i tlumaczyć róznicę? :D łatwiej myslec nad jednym wytlumaczenuem a Ty mi kazesz tu teorię całą wymyślac 😭....to za trudne tak wymyśleć teorię ;(

Ja po prostu nie wiedzialam, ze jest jakas teoria. Zdziwily mnie Twoje podzialy. Nie wiedzialam, ze zrywanie zalezy od spania ;)

no bo mozna by ulozyc szereg kombinacji zaleznie od tego czy maja kontakt na codzien /nie na codzien/ przez net oraz czy spali ze sobą/nie spali oraz........

Gość Echika
Tak szczerze - najlepiej jej o tym powiedziec, tylko nie mow jej pod zadnym pozorem, ze sie odezwiesz!!! I nie mow jej, ze to twoj awina bo ona sobie zrobi nadzieje. Powiedz jej, ze bylo badzo fajnie, ze na zawsze ja zpamietasz i pl apla ale to nie to i ty nie chcesz juz nia byc. Poplacze strasznie przez jakis czas ale potem jej przejdzie i wierz mi, to jest lepsze niz przestac sie odzywac, bo to jest skur.....wo straszne!!! powodzenia:)

no i zalezy jaki to byl typ znajomosci tzn.czy ewoluowal w kierunku zwiazku czy nie...za malo danych:(

No, a jesli to jest zwiazek... troche na odleglosc, rzadkie \"widzenia\", kontakt telefoniczny, czasem wirtualny (rozniez w miare rzadki)...? Tylko nie wiem jak z tym spaniem ;) To wtedy co? Jest sens czekac, az sie tej drugiej stronie odwidzi i sama zerwie?

uczciwiej byłoby powiedzieć wprost, że np. się zakochal no w kazym razie jakoś zasygnalizować, ze nici z tej znajomości i ze wolałby ją ograniczyć no kobiety nie są znow takimi desperatkami, zeby go miala ściagać....