Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobek3211

pomóżcie bo dzisiaj nie zasnę!!!!!

Polecane posty

Gość bobek3211

Muszę wiedzieć ile kosztuje flumycon na receptę a ile bez (1 kapsułka 150 mg).Moze to dziwne, ale będę wtedy wiedziała czy mąż mnie zdradził i oszukał.Jutro oczywiście polecę do apteki i sprawdzę, ale dziś te myśli nie dają mi zasnąć.Muszę mieć pewność. Dziewczyny pomóżcie!

Gość hoooora
zwal konia

Gość gość
Pojecia bladego nie mam, ale moze na www.google.pl znajdziesz jakies info...

Gość nie kumam

Gość listek jest fajna pogadajzNia
A co to za lek?

a mozesz przyblizyc sprawe? wszyscy są bardzo ciekawi, jak pewnie zauwazylas... :D

Gość bobek3211
Lekarka wypisała mi receptę na 2 opakowania, dla mnie i dla niego. Mąż robił zakupy, i ja mam wrażenie że omyłkowo dał mi opakowanie wykupione bez recepty, bo jak chciałam zobaczyć jego porwał je bardzo szybko.Myślę że cena była inna na jego opakowaniu. Ja od dawna podejrzewam go o zdradę i to pewnie przez niego muszę stosować flumycon. Trzecie opakowanie dał kochance. Miałabym dowód, albo pretekst do rozmowy. Nie chcę go jednak oskarżać póki nie mam atutów. Ja jestem bardzo podejrzliwa i boję się zdrady, stąd może irracjonalne podejrzenia. Nie wiecie jak to jest gdy myśl wejdzie do głowy i nie chce wyjść? Im dłużj się myśli tym bardziej wszystko pasuje, zaczynam sobie przypominać różne rzeczy....Ale może sobie wmawiam. Chcę się uspokoić, potrzebuję tylko tej wiedzy o cenie leku, w internecie nie mogę znależć informacji.

Gość a o co chodzi
??? z tą zdradą?

Gość gość
Ech, ale ciezko bedzie - jak ktos zauwazyl - co apteka to inna cena.

Gość bobek3211
wiem że to może zależeć od apteki, ale tak w przybliżeniu, w końcu na receptę i bez to jest jakaś różnica.

Gość jeśli mialby dawać kochance
to chyba jej raczej kupilby bez recepty, albo podal nazwe i sama by sobie kupila, nie jesteś za bardzo przewrażliwiona czasem ???

Gość gość
Nie pomoge, bo nie wiem, ale wydaje mi sie, ze tego leku nie mozna kupic bez recepty....no chyba ze sie przekona aptekarke...Nie wprowadzam w blad bo nie wiem na pewno...

Gość bobek3211
Dzięki pozdro600. Sprawdziłam to co podałaś i są dwie ceny, pewnie ta mniejsza to jest na receptę.

Gość brylancikowa
na recepte ok 6 zl ale tego nie dostaniesz bez recepty. nie sprzedadza

Gość bobek3211
Teraz ja się pomyliłam, to nerwy. Te ceny są z tej tylko apteki co stronka. Mam nadzieję że flumycon jest wyłącznie na receptę, to by znaczyło że trzeciego opakowania po prostu nie mógł kupić, a ja wszystko sobie wymyśliłam.

Gość pozdro ma racje
tego leku nie kupi sie bez recepty.

Gość brylancikowa
spokojnie :) a jak bedziesz brala to ostroznie bo ja i moj partner bardzo zle sie po tym czulismy - istny samolot w glowie. a potem minelo. mielismy po 2 kapsulki i przy drugiej tak nie bylo

Gość bobek3211
Dziękuję, to ważne. Ja wiem że jestem przewrazliwiona. Ale jak tak nerwowo porwał te opakowanie.....dało do myślenia....

Gość bobek3211
Dzięki brylancikowa ! Ja już wzięłam i czułam się bardzo podobnie, do tego chciało mi się wymiotować i brzuch mnie bolał.

Gość ja to tez biore z mezem
bierzemy jedna tabletkę co drugi wieczór (5 razy czyli w sumie 10 dni) i zadne z nas takich jazd nie ma ani nie mialo :O

Gość na co jest ten lek
jeśli możecie zdradzić ???

Gość bobek3211
Jakoś dziwnie senna się zrobiłam ;) Uspokoiłam się i mogę się położyć koło męża, jeszcze się wyśpię. Dziękuję wszystkim chcącym pomóc i pozdrawiam. Dobranoc pozdro600 i brylancikowa.

Gość gość
🖐️ dobranoc:)

Gość no i jak
ciekaw ciekaw ciekaw..............................................................