Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 na fotce.pl tyle dziewczyn czemu by nie sprobowac z wieloma z nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczerbaty dziad Napisano Wrzesień 4, 2006 a po co o tym piszesz tutaj, mamy ci dodać odwagi czy co?? do boju jesli jakaś się tobie spodobała powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 dzieki mialem na mysli jednak coinnego jak ja sie juz odwaze to nie widze powodu zeby poprzestawac na jednej dziewczynie skoro tyle ich jest a co nastepna to piekniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślepy czubek Napisano Wrzesień 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 yyyy????? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczerbaty dziad Napisano Wrzesień 4, 2006 taaa aż ci się maile popieprzą albo numery na gadu:P i będzie zamiast Basiu Asiu nie pochwalam ale to Twoja decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 w sumie to ja zartowalem troche..ale domuki zadna mnie nie zechce to chyba normalne ze bede probowal z wieloma naraz, zwieksza sie wtedy szansa a to ty proponujesz naraz ggowac tylko z jedna? i dopiero jak niewypali to nastepna? hm mala wydajnosc bedzie..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 zadaje sobie pytanie czem wczesniej nie zaczalem na fotce ale moze zadna mnie nie zechce...zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczerbaty dziad Napisano Wrzesień 4, 2006 no bez własnych fotek to raczej nie podchodź trochę wiarygodności by się przydało tak "o suchym pysku" żadna tobie nie odpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy nikt Napisano Wrzesień 4, 2006 Zamiesciles swoje zdjecia na fotce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 zamieszcze rzecz jasna ale ciekawe czy mi odpisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy nikt Napisano Wrzesień 4, 2006 A nie lepiej np na randkach na o2? Nie chce tu nikogo obrazac, ale fotka wydaje mi sie nie byc \zbyt wysokich lotow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 hmm ale na fotce wiecej ludzi jest na randkach o2 juz probowalem bez skutku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy nikt Napisano Wrzesień 4, 2006 A miales tam zdjecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 tak ale chyba niedobrze na nim wygladalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy nikt Napisano Wrzesień 4, 2006 No to jak to? Zamiesciles zdjecie na ktorym zle wygladales? Tak sie nie robi... To w takim razie bedzie tak samo z fotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 przegladam tak teraz dziewczyny na o2 i malo jest ladnych a na fotce same ladne...ale pewnie te ladne by mnie nie chcialy a teraz zdjecia dam lepsze bo wtedy nie mialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach