Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesworna

test rano a wieczorem?

Polecane posty

Gość niesworna

Czy test zrobiony wieczorem jest rownie wazny jak zrobiony rano?? Zrobilam test wieczorem, bo nie wytrzymalabym do rana i wyszedl negatywny...jestem juz po okresie ale mimo wszystko mam dziwne mysli, ze jednak..:( nie wiem czy bole brzuszka sa wynikeim malego stresu czy jednak ciaza.? Jak myslcie jak z tym testem jest??

a po jakim czasie go zrobiłaś od ewentualnego zapłodnienia? test zrobiony rano nie jest rownie wazny jak wieczorem. rano jest większe stężenie hormonu hCG czyli tego ktory pozwala testom wykryc ciaże. jego stężenie wieczorem się zmniesza i jeśli robiłas test krótko po zapłodnieniu i dodatkowo wieczorem wynik mogl być niewiarygodny. napisz jeszcze czy Twoj okres przyszedł w terminie, był ofity i trwał odpowiednio długo? jeśli tak to nie ma obaw czy jesteś w ciązy. w ciąży występuje jak już(choć bardzo rzadko w ogole wystepuje) niewielkie plamienie około 3 dniowe o kolorze nie zywo czerwonym jak okres ale rożowym bądź tez brązowym.zastanow się jak to było u Ciebie.

Gość niesworna
robilam go po 4-5 tygodniach.. okres mialam tak jak zawsze obfity i 6 dni, jednak spoznil mi sie okres 9dni..tlumaczylam to sobie przestaniem brania anty...:(

po takim czasie to by wyszło nawet wieczorem więc spokojnie:)okres z pewnością spoxnił Ci się na skutek odstawienia hormonów.prwaie nigdy nie jest tak że jak odstawisz pigułki to dostajesz miesiaczkę w terminie. skoro był obfity i trwał tak długo to tym bardziej masz kolejny powód by byc spokojna:)

Gość niesworna
:) dzieki