Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia_18

pyt dot nitek od spirali i ogolnie spirali

Polecane posty

Gość agusia_18

wczoraj wspolzylam ze swoim chlopakiem (dr gin przyciela mi dosc krotko nitki)i wieczorem podczas kapieli i dzisiaj nie moglam ich wyczuc, czy wprowadzenie czlonka moglo doprowadzic do zklebienia sie nitek i posuniecie ich dalej? jesli moja spirala nie lezy juz prawidlowo tzn wypadla czy przesunela(nie wiem jak okreslic takie cos) sie czy wtedy sie odczuwa jakis bol(wezcie pod uwage ze jestem nierodka i moge odczuwac co nieco inaczej jesli to mozliwe)? do lek moze wybiore sie w tym tygodniu o ile szkola mi na to pozwoli. zadnych mocnych boli nie odczuwalam w ost czasie i spodziewam sie miesiaczki (ost byla 5 sierpnia)

wiesz co dziwne bo mi lekarz powidział ze spirale zaklada sie tylko kobietom ktore urodzily juz dziecko... ile ty masz lat tak w ogole?

Gość agusia_18
jak wyzej. akurat to najbardziej mi odpowiadalo z antykoncepcji a lekarz nie widzial przeciwkazan. moj upor dazyl do tego abym ja postawila na swoim

HMM ja tam czytalam gdzies,ze są takie nowoczesne spirale Mirena,ze zaklada sie je nierodzącym..są lepsze i generalnie wychodzi to taniej niz trucie sie tymi pigulkami.......

Topik \"Klub mirenowiczek\" niedawno było cos o nitkach!!

Gość agusia_18
no ja mam zwykla, cooper bo to bylo najtansze

Gość dorissS22
agusia_18 mi sie wydaje ze to moze zalezec od dlugosci penisa partnera, jesli ma dlugiego bardziej prawdopodobne jest ze wkladka sie przesunie

Gość spokojnie to tylko awaria
Sprawdź jeszcze raz.Mnie też się wydawało,że nie mam już wkładki,a miałam płodne dni i to dlatego:)

Gość agusia_18
lo kryzysik, wczesniej latwo bylo wyczuc teraz coraz trudniej. one sie przemieszczaja :) :P ale dr mnie uspokoila, ze to normlne, ze wkladka mogla isc do gory (a poprzednio-miech temu wyczulam je przy ujsciu macicy, a 2-3 tygodnie temu ledwo ledwo byly wyczuwalne.zreszta dr powiedziala ze nie trzeba samokontroli robica ona przyciela je dosc krotko.ale szczescie ze jutro zwiewam z pierwszej lekcji i ide sie rejestrowac, a koncze lekcje tuz przed praca gin i dojde te 10 minut do przychodni-chyba ze mi doloza jedna lekcje , no to poczekam na korytarzu az wyjdzie pacjentka