Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaChA_19

dziewczyny które same podrywaja chłopaków...

Polecane posty

Gość Macho Men
napewno JAKIEJS sie spodobasz ludzie !!! czy wy zeszliscie na psy czy co ??? jak morzna brac byleco przeciesz ja tego nierozumiem tak to napisalas ze odbiera sie to tak ze jakas tam brzydka i gruba raczy go zechciec a niech taka spasla spada.... chlopie jesli sie szanujesz to nielec na byleco a wlasnie ktos gruby to jest takie byleco, co podoba sie tylko fetysztstom...

Gość KaChA_19
Nie patrze tylko na wyglad.Raz spodobałam sie jednemu chłopakowi(chciał zebym podała swój numer...zeby sie pózniej spotkac).Był przystojny(przynajmniej mi sie podobał) ale podczas krótkiej rozmowy zniechecił mnie do siebie(nawet nie wiem dlaczego...po prostu nie miałam ochoty dalej z nim rozmawiac

\" ja mam firme kturom odziedziczylem po tacie i dobrze prosperuje\" To sie chwali - twojemu tacie, że potrafił zbudować dobrze prosperującą firmę. Ciekawe, jaki bedzie jej stan finansowy po twoim prezesowaniu... ;-) A tak przy okazji... Wysyłasz korespondencję firmową czy robi to za ciebie sztab sekretarek? :-)

Gość KaChA_19
moze sie zle wyraziłam pisząc ''napewno jakies sie spodobasz''.Chodziło mi o to ze musi trafic na odpowiednia osobe, dziewczyne

Gość KaChA_19
przekrecasz moje słowa macho...nie miałam na mysli jakies brzydkiej dziewczyny...zreszta to kwestia gustu.

Gość Macho Men
no i masz racje !!!! grubasy tylko dla grubasuw !!!! zapamietaj mnie kolego prawdziwa dzxiewczyna to w skrocie : ok 165 cm 50 kg dluzsze wlosy napewno za ramiona ladne jedrne piersi minimum miseczka C wciecie w talii, czarujoncy usmiech kobieco ubrana czyi spudniczki, obcasy itd za takom sie bierz a nie za jakiegos otylego paszteta

Gość Do macho mana
macho jesetem twojom fankom i fajnie rze jestes taki mondry twoje wypowwiedzi som takie sensowne i bezblendne jak ty muj óroczy macho...:) Fajnie rzez odziedziszyles firme...bo dlatego z tobom jestem... muj drogi macho nie wkóżaj siem na to co piszom tamte dziewczyny- bo szkoda twoich nerwuf:)

Gość Do macho mana
Dea- tylko nie podrywaj mi mojego wykrztałconego sóper menszczyzny:classic_cool: bo nie chcem jego stracic...gdzie takiego mondrego puzniej znajdem??:o

---> Macho Men A może ty jesteś Radek M. ? Bo ten opis ideału z którym jesteś to mi Dodę przypomina? ;-)

Gość pomarnaczka
kurde a ja mam 172 waze 53 kg mam krotkie włosy za uszy, miseczke heheh najbardzije nie mogłam z tej twojej miseczki...miseczke b..i facetow na peczki, ale nie miałbys u mnie szans bo jestes głupim grubym pasztetem ,w dodatku na maksa powierzchownym a swoja drogą co drugie słowo jakie uzywasz to pasztet i gruba.. własnie mi sie wydaje ze piszesz sam o sobie hehe

Gość Macho Men
doda poza swoim cialem niema nic do zaoferowania wiec niejest to godna mnie partnerka choc nie ukrywam ze z wyglondu jest bardzo ladna

Gość Chłop z jajami
Hehe Macho ale czy taka kobieta którą opisałeś- zechce takiego beznadziejnie głupiego i zacofanego dupka jak ty.... nie pisz o sobie jako macho bo obrazasz takim stwierdzeniem prawdziwych mężczyzn!! Głupi cwelu :classic_cool:

Gość Elusia do autorki
buhaha to moze opiszesz nam siebie macho?Bo jak masz takie wymagania wzgledem dziewczyn...co to wogóle znaczy min miseczka c hehehe rzeczywiscie takiego to ze swieca szukac.Weszłam na ten topik zeby napisac autorce:bierz sie za nich!Dziewczyny tez moga podrywac.Ja mojego obecnego chłopaka poznałam przez kolezanke(to był jej znajomy) sama zaczełam z nim rozmawiac(bo on sie nie wiele na poczatku odzywał ;)

Gość Do macho mana
Dea- kópiłam pażtet pżeterminowany i wciśli mi macho mana jako gratisa..:o na poczontku siem zdenerwowałam ale jak blirzej poznalam mojego odwarznego hłopa to pokohałam go za tom jego mondrosc i dórzy poziom, ktury obydwoje mamay w glufce:)

Gość Elusia do autorki
nie wszyscy chłopacy sa odwazni i smiali.Czasem to dziewczyna musi przejac inicjatywe:)

Gość Macho Men
prosze bardzo mam 187 cm 85 kg czarne wlosy umiesnionom sylwetke bo cwicze ale bez rzadnych steryduw ciemne oczy niechodze na zadne solarium - niejestem metroseksualny zawsze wyprasowane czyste ubranie dbam o higiene osobistom uzywam dobrych pefrumuw typu Joop, C.K., Hugo Boss itd tak wiec mam wrazenie ze skoro sam nienazekam na wyglond mam prawo wymagac no nie ? wymagac to tylko wy morzecie a jak wymaga facet to powstaje wielkie larum...

Gość Elusia do autorki
zauwazyłam ze temat zaczyna sie nieco zmieniac.Wszystko zaczyna sie krecic wokół macho-NASZEJ GWIAZDECZKI

Gość Macho Men
prosze bardzo mam 187 cm 85 kg czarne wlosy umiesnionom sylwetke bo cwicze ale bez rzadnych steryduw ciemne oczy niechodze na zadne solarium - niejestem metroseksualny zawsze wyprasowane czyste ubranie dbam o higiene osobistom uzywam dobrych pefrumuw typu Joop, C.K., Hugo Boss itd tak wiec mam wrazenie ze skoro sam nienazekam na wyglond mam prawo wymagac no nie ? wymagac to tylko wy morzecie a jak wymaga facet to powstaje wielkie larum...

Gość pomarnaczka
do autorki, bierz sie za facetow!!

Tak się przyzwyczaiłem że to dziewczyny same do mnie podchodzą że chyba nie potrafiłbym poderwać dziewczyny.

Gość Do macho mana
Elusia- nie czepiaj sie bo on jest mojom gfazdom:classic_cool: a nie tfojom on jest ciekafszy niz temat topica:o Koham mojego macho mana....i racja on żeczyfiście tak wyglonda jak sie opisal... Trza dodac, rze muj kohany skonczyl jurz ginmazjóm...wienc pszet pindzisiontkom skonczy licełóm:) Jestem taka dómna z niego:)

Gość Macho Men
CHLOP Z JAJAMI - wiesz co leszczyku w tanich ubrankach ? tu mozesz sobie popisac bo w rzeczywistosci dostalbys wmache i by sie skonczylo... a wyzywac to se morzesz swoich koleguw ze wsi patalachu ja nikogo nie wyzywam a zostalem wyzwany nierozumiem tego..

Gość Do macho mana
i znuf sie denerwójerz niepotżebnie muj macha:( Nie denerój sie takimi lódzmi, ktuży nie dorastajom nam do naszego poziomu intelektóalnego:)

Gość kolorowe kredki
a ja wam powiem ze wy sie tutaj pienicie a macho men sobie jaja poprostu robi.. napewno tez to jakaś panienka jest, a nie koles.

Gość Do macho mana
Kolorowe kredka- on jest menszczyznom zapewniam cie- ma dwó metrowego dronga:classic_cool:

ja tez mysle ze Macho robi sobie jaja.... ale jest okazja sie posmiać, więc czemu nie skorzystać? ;-)

Gość Do macho mana
i pżes was muj macho sie wkóżył i se poszet:( Ja tesz hyba pojdem bo s kim pogadam skoro nie ma oprucz niedo nikt ta dórzego poziomu ómysłowego:(

Gość Aneta_Marzena
łatwo wam mówic zeby sie za nich brała.Przeciez napisała ze jest raczej nie smiala.Ciekawe podejdzie, speszy sie i co?

takie dziewczyny sa nic nie warte maja kompleksy sa grube i brzydkie dlatego pierwsze wychdza z inicjatywa zapoznania faceta i dalszego zwiazku. Normalna dziewczyna o nie przecietnej urodzie nigdy nie podejdzie do chlopaka pierwsza bo nie ma kompleksow tak jak wy i nie musi nikomu nic udowadniac.

Gość vale tudo
słonko musisz obniżyć wymagania, bo jak tak dalej będziesz robiła to wierz mi, nawet ci którzy się tobie nie podobali cię oleją....