Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Czy częste mycie włosów przyspiesz ich przetłuszczanie sie?

Polecane posty

04.09] 14:05 dididi [04.09] 14:06 dididi Muszę włosy myć co 2 dzień , ale po 1 juz są tłuste. Czy jesli bede myła je codziennie to bedą sie przetłuszczać jeszcze szybciej? [04.09] 14:07 Calamity Jane to chyba sprawa indywidualna. Niektorzy myja codziennie, inni raz na tydzien, ze nie wspomne o ekstremalnych przypadkach... [04.09] 14:24 123321lala pewnie*ze*przyspiesza*no*i*np*drapanie*sie*i*czeste*dotykanie nie*mam*spacji*POPSUTA 04.09] 14:29 pralka frania a moze zmien szampon...? uzywaj innej odzywki...? nie dotykaj tak czesto wlosow...? susz suszarka z conajmniej 15cm odleglascia od wlosow...? to tylko czesc rzeczy ktore moga wplywac na to jak bardzo tluszcza sie wlosy. tez slyszalam ze mycie codziennie doprowadza do wiekszego przetluszczania sie wlosow ale z drugiej strony jak rzadko myjesz to sie na skorze glowy rozwijaja rozne bakterie i grzyby czy cos tam, wiec wole myc czesciej niz rzadziej

Gość zastosuj nastepujaca terapie
nie myc wlosow przez TYDZIEN niby wtedy powinno sie wszystko unormalizowac(tak poradzila fryzjerka mojej kolezance ktora ma bardzo przetluszczajace sie wlosy) ale jesli masz naprawde tluste to wspolczuje bo chyba bys nie mogla z domu wychodzic... ja mam bardzo przesuszone - wytrzymalam na wakacjach 6 dni, a moze nawet rowny tydzien

Gość no więc
ja myję co 2 dni, zcasami codziennie, ale kiedy brałam Dianę mogłam spokojnie myć 1 raz w tygodniu, także to pewnie zależy w dużej mierze od gospodarki hormonalnej :o