Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pobre diabla

urodzeni 1984 D

Polecane posty

Ja też jestem Lipiec 1984:-) rak Ani męża (może po 30-stce albo w ogóle ,preferuje wolne związki)facet hm.... raz jest raz go nie ma :/ dzieci.....sama narzie mam fiu bździu więc poczekam:) póki co baluje, imprezuje i studiuje życie rodzinne?? potem potem:P

ja tez mezusia nie mam...a na cholere mi :D mam chlopaka...ale nie wyszalam sie jeszcze :D i teraz szal mnie dopadl...a to nie dobrze :D studiuje i latam co niedziele i piatki na tance latino :D poznaje te goraca krew :D :D a co studiujecie dziewczyny??

Studiuje fizjoterapię:)!! ale sama nie wiem chyba nie wiążę przyszłości z tym zawodem:/, najchętniej to bym sobie gdzieś wyjechała ale to musi poczekać do skończenia studiów:P

ah jak fajnie ze 84 sie pojawil najlepsze to jezt to ze znam wasze niki,tez sie Gdzies Tam szwedacie po topikach i nigdy bym nie pomyslala ze jestesmy urodzone w tym samym roczku,mile jestem zaskoczona grzybica pochwy-twoj nick mnie rozwala :D swietny pomysl a na jakie koncerty latasz?...zazdroszecze Tobie psychologii,ciekawy kierunek?czy czasem nudny?? seniroita-no ja jestem zwiazana z jednym,ale tak jak juz pisalam wczesniej...ta goraca krew...wrrrrrrr....chyba tez bym chciala teraz wolne zwiazki :D...wyjezdzaj jezli mozesz,ja tez jestem na emigracji :D lo matko swinata-twoje posty tez gdzies czytalam,i tez nie doszloby do mnmie zes ty 1984 :D a na czym zakuwasz? miusia-a ty co porabiasz,fajnie ze pracujesz,ja tez ryje na siebie...taki los :D ah zapomnialam sama napisac co robie...studiuje jezyki,ale na tym sie nie skonczy bo inaczej marnie wszystko widze :o

Gość Dziwna ja
Ja też, ja też :) Wrzesień 1984 i za chwilkę mam urodziny :) Studia - tak Partner - tak... Mąż - nie Dzieci - długo, długo nie Pozdrawiam

pobre diabla >>>> ale mam nadzieję, że jesteś zaskoczona pozytywnie naszym wiekiem :-) ja zakuwam resocjalizację, kariera w więziennictwie murowana ;-) a jestem z listopada

Gość Majka _________
Ja też 84, męża brak, dzieci tym bardziej, ło matko świnta - tez studiuję resocjalizację :D

Majka_________ a może tak wspólnie prywatne więzienie w Polsce otworzymy ??? tylko z 15 milionów zbyśmy potrzebowały kupując mienie powojskowe :-)

grzybica-a co jest na pierwszym roku?ciezko w ogole jest zakuwac??.masz racje malo nas :( czesc dziwna-ale cos ty,jaka tam dziwna,1984 najlepszy roczni :) bo nie wpieprzyli nam nowej maturki hehehe lo matko swinta-ten tekst to babci mojego faceta...resocjalizacja??nigdy nad tym kierunkiem sie nie zastanawialam,wiezienie,wiesz tez miejsce pracy :D hejka majka :D jednym slowem dziewczyny,myslimy glowa a nie dupa :D

rocznik 1984 górą :-) troszku nas mało... czyli albo jesteśmy za stare na kafeterię, albo za młode :-) kobiety z roczniak '84 łaczmy się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magaluff
haj haj haj luty1984:) witam was goraco studiuje, chlopaka mam, meza narazie nie zamierzam:) dzieci rowniez:) narazie;) obecnie kuje do poprawki:(

powodzenia w poprawce...:D ja sie obawialam ze cos mi stuknie,ale sie udalo dzieki bogu :D dziewczyny kiedy wroce do czasow szklonych,troche to juz minelo,kiedy widze kolezanki to jakos tak szybko dojrzaly;D...czas zmienia ludzi :D dlugo jestescie ze swoimi panami :D? moj to pierwsza milosc :D tak wyszlo,a bylam taka niewinna o joj :D

no nareszcie 84 ja tez lipiec:) jak narazie studia ,praca a moze za jakies dwa latka maż

Tak poznałam go jakieś pół roku temu ale byłam wtedy z kimś innym i nie byli mi w glowie inni faceci.

Gość magaluff
nie dziekuje dziewczyny,juz stersil lekki ale nie poddam sie:)ja z moim ukochanym jestem rok i9 iesiecy:) raz lepie raz gorzej, ale bardzo zakochana:)😍