Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pobre diabla

urodzeni 1984 D

Polecane posty

Zaglądam tutaj i co?? miało być 1000 obiecałyście ;) i kolejny dzień zleciał...a ja padam z nóg!!

ale bujda--------> ja też zaczynam szukać pracy i zobaczymy co to będzie troche mnie to przeraża ale przynajmniej nie będę w domu siedziała....miałam mozliwość pracować w szpitalu (zgodnie z moim wykształceniem) ale jakoś mi się nie uśmiechało więc szukam dalej niekoniecznie w swoim zawodzie 3 mam kciuki bedzie dobrze 👋

ale bujda--zycie toczy sie wokolo naszych fajnych d...;) glowa do gory bedzie dobrze:) ja dopiero co do domu wrocilam i chyba jakies chorobsko mnie bierze bo czuje sie tak smutna (i tez tak wygladam) jak nie wiem co:( dzisiaj stwierdzilam ze zaczynam zdrowy tryb zycia:P wczesniej chodzic spac, mniej pic kawy i racjonalnie sie odzywiac...kto ze mna??:)🌼

ja tez wlasnie do domu wrocilam z moje pozegnalnej balanggi,zaliczylam lasange i salatke i cappucino...a pozniej drinka blach russian-polecam sprobowac...i szoty oczywiscie :D slippery nipple i mud slide mmmmmm pycha ale drink pink elephant jest lepszy od russiana :D

hejo:) zaczynamy nowy dzien??:) to na dobry poczatek witam sie z wami kobietki i zycze milego dzionka:)🌼

No to nabijamy statsy już od rana :P Własnie siedze przed kompem z ręcznikiem na głowie i jak frajer sprawdzam wyniki lotto... i kupa jak zawsze :P Jeszcze tylko raz pośle w sobote a potem koniec z moim frajerstwem :D

Hej Kobietki 🖐️ Witam!! Jestem z listopada :) skorpionek ze mmnie ;-) Zyje we wloszech juz od 3 lat.. chlopa mam.. prace tez.. tylko nie studjuje :( ... ale chyba dobrze jest :P Pzdrawiam pa pa

Farbowanie ? na jaki kolor? [wiem wiem ciekawska jestem ;)] Ja mam swój kolor -różnisty blond, troche jase,troche ciemne- ale starsza mojego faceta wmawia mu, że jestem farbowana i na pewno go okłamuję :D

hueh..wy to macfie dobrze:) maseczki, farbowanie:) a ja to czorna prawie jestem i chyba w weekend zrobie sobie czerwone koncowki:P a co:) i maseczke moze tez sobie wlane:P a co:P wolno mi mam 22 lata;) hihih:)

a propos..wlasnie wlasnie cos sie nam topic opuszcza:( nie dajmy mu umrzec!!!!

grzybica pochwy-eeee...nie wiem jak sie robi elephanta,wiesz...zamwiam place i mam:D...nie pomoge Tobie w tym temacie,niestety...ale sprobuj jesli hgdie zobaczysz DZIEN DOBEREK,wlasne zlazlo moje dupsko z lozka,musze walic na uni po list potwierdzajacy moj Przyszly pobyt w hiszpanii YES YES...jutro wylot dziewczynki,wiec kolejnym razem kiedy dorwe sie do kompa,to bedzie TO hiszpania,wiec moge zapasc sie pod ziemie na jakis czas,bo rok uniwersytecki zaczyna sie dopiero 25...wiec cierpliwosci:P kurcze wy SE farbujecie i te sprawy,a ja za walozkami latam i sie pakuje...eh co za zycie JAK W MADRYCIE :D

Cześć kobietki :) Wy tu o maseczkach i farbowanku a ja wczoraj prawie cały dzieńnad książkami :( ale nie jest źle bo nawet się trochę wciągnelam i już lepiej mi idzie. Za to dziś robię sobie pazurki :)

Witam dziewczyny 🌼 od wczoraj rozgadalyscie sie niezle i dobrze :) Nie przeczytalam o czy gadacie ale pozniej nadrobie, teraz tez zmykam, chcialam sie przywitac :) Milego dnia wszystkim :D

ale bujda-wyjezdzam na caly roczek na erasmusa hehe...mam juz w gaciach :D...a wyparowuje do alicante :D a wiec BIENVENIDO.... ps.mam caly czas rozwolnienie :o

ale bujda-wlasnie teraz jade na stoperan :D :D...kurde...czuje sie jak 2 lata temu...bosszzze co za stres hahahaha

ale bujda-teraz siedze i wybieram przedmioty na rejestracje,znaczy sie te ktore niby chce studiowac,bosszze jak ja sobie poradze :( wszycho w hiszpanskim ja jeszcze nie bylam w hiszapnii,a ty bylas? chyba tak skoro ...ci hiszpanie {cool} sa na prawde przystojni?

niunio leci ze mna jutro a w nastepna sobote wraca niestety,do grudnia to my sie nie zobaczymy...bossszzzeee mam nadzieje ze jednaj go w tym grudniu zobacze 😭 ale bujda ja to chyba nie moge z Toba biadolic bo mnie dobijasz kobieto :P :P