Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pobre diabla

urodzeni 1984 D

Polecane posty

motylek jest bomba,puszcze mojemu niuniowi kiedy wroci z roboty :D usmialam sie cholernie,juz 5 raz sluchalam ale bujda-a jaki jestes znak?

Gość magaluff
hej diablico:) ja bylam w hiszpani 2 razy, raz na wyspie a raz w samym sercu:)i kocham kocham hiszpanie cos pieknego faeci to ptysie z bita smietana:) jest cudownieale ci zazdroszce achhhh a jaki kierunek studiujesz wogolke???

no wlasnie hiszpanski i niemiecki-siedzie i sie mecze,bo wybieram przedmioty,mam zebrac 60ects,a ja zebralam 59.25 haha...i tak by mi pasowalo :D moge miec te 60 ale kursy mi sie nie podbaja hehe :classic_cool:

Gość bnvhvi
Odswiezanko i pozdrawianko :)

Macie już komplet czy można się przyłączyć? Ja też z 84, listopad :) Męża - brak, dzieci - brak, studiuję, czasami pracuję dorywczo :) Sytuacja uczuciowa - nieuregulowana :( pozdrawiam

Ale miałam czytania...nie było mnie chwilkę i proszę:P pobre diabła------------> ty nas nie opuszczaj:(

seniorita-nie opuszczam,jak wszych sie ulozy i w koncu bede miala password na kompa na uczelni to sie odezwe,nie moge opuscic mojego topiku!!! :D bosszze jak sie teraz wkurzylam,rozmawialam z rodzicami przez telefon i oczekiwali ze wiecej odloze na wyjazd a tu wyszla kicha,prawda...ciezko pracuje na utrzymanie sie i mialam oszczedzac nic sobie nie kupujac,no i nie kupowalam ale wyjscia takie jak kino,pizza,restauracje i inne imprezki i tak sie zrobilo,zreszta to byly moje najlepsze z wakacji,kurcze mole!!!...co ja zrobie ze zycie tu nie tanie 😭 :classic_cool: wlancze Se motylka i bedzie mi lepiej hehe

mozna się dołączyć? :) kwiecień :) nie mam męża, dziecka też nie... ale mam faceta :) niestety już 2 m-ce go nie widziałam bo wyjechał za granice ale juz niedługo wraca :) a oprócz tego studiuje i korzystam z życia :)

ja też moja Mama się śmiała mówiąc że do mnie to pasuje heheh bo faktycznie ja mam wszytsko w d...;) a stopka--- jesteś dla mnie słońcem:-) nie płacz będzie dobrze 3 mam kciuki

masz takie podejscie do zycia? wszystko w D???...to i moze dobrze,ja chyba sie za wiele przejmuje,Jak kto na mnie popatrzy,co o mnie pomysli,jakas taka jestem przewrazliwiona...bosszzze ze jutro sama sie wysylam na glebokie morza i oceany,2 lata temu to samo...boziu 😭

Poradzisz sobie!!!bo kto da rade jak nie ty??:P ale jak chcesz to możemy się zamienić:) tylko ni w ząb nie parlam po hiszpańsku:(

pobre diabla cloud in the sky-i jak wytrzyujesz be niego? codziennie piszecie smsy,czy jak? ciężko jest ale jakoś się staram... bywają chwile lepsze i gorsze... piszemy codziennie i od czasu do czasu rozmwaiamy na gg itp. na razie musi mi wystarczyć... na szczęście juz więcej rozłąki za nami niż przed nami :)

pobre diabla - z mezem znamy sie od dziecka, (pamietam kiedy mialam z 6-7 lat a on umyl mnie w sniegu a ja z placzem poszlam do cioci sie poskarzyc :D ) nasz zwiazek od pierwszego momentu byl bardzo powazny- odrazu wiedzialam ze to jest TEN. ze slubem chcielismy poczekac do ukonczenia mojej szkoly; tj. czerwiec 2007 ale stwierdzilismy ze skorop jestesmy siebie pewni i chcemy byc razem to przeciez nic nie stoi na przeszkodzie. Dodoam jeszcze ze przez dwa lata zylismy w zwiazku na odleglosc (900km). bylo naprawde ciezo, chociaz wydaje mi sie ze ta odleglosc nas nawet umocnila w milosci i zaufaniu do drugiej osoby. jestesmy miesiac po cywilmym a koscielny za roczek 29.09.07 w naszym malym miasteczku na pomorzu

a co tutaj znowu taka cisza?? ja rozumiem ,że zbliża się weekend nio ale od czasu do czasu może by tutaj ktoś zajrzał?