Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pobre diabla

urodzeni 1984 D

Polecane posty

Hej, ja jestem samotna(zawsze byłam) i jest mi z tym żle, nie mam się do kogo przytulić. Studia- tak filologia polska IV rok, jak zalicze ćwiczenia:) dzieci - najpierw trzeba mieć z kim, ale chciałabym mieć kidyś, Na razie w planach 2 kierunek

Maria22----------> 🖐️ nie przejmuj się jesteśmy młode , zdolne ,piekne:) trzeba się wyszaleć a na dzieci i mężów przyjdzie jeszcze czas;P Loża_Szyderców -----------> ja właśnie wstałam :)

przynajmniej ja wychodze z takiego założenia może to dlatego , że mam bardzo bardzo zajebistych przyjaciół i nie mamy czasu na takie rzeczy jak partnerzy,:) pewnie za rok dwa będę chciała się jakoś \"ustatkować\" ale póki co nie zamierzam:) nio to lecę szykować się na bount:P

Dziewczyny ! gdzie jestescie\'? udalo mi sie znalesc w koncu kawiarenkie w tym p...kraju,powiem wam tak!!1 za h...mi sie tu nie podobamcodziennie ryczemjedyne co dobre to pogoda i jedzenie tansze niz w irl,jestem zawiedziona ta hiszpaniamjesten w alicante a propo gdyby ktos nie wiedzial hehe,morze cieplusie no ale...wejsc tylko w uliczke w bok i juz popisane wszystko spreyem.a dajcie spokojmnie wiem czym sie tutaj zachwycac,hiszpanie to tylko Manana.wszystko przekladaja na na jutro...a i jeszcze jestem zdolowona tym ze 2 lata uczylam sie na uni hiszpana a ja nie w 5 ni w 10,nauka teoretyczna ma sie nijak do praktyki.chodzi oczywiscie o wymowe...wiecie,dobija mnie tyo wszystko bo ja zaraz sama zostane,cholera jasna,moj men wyjezdza w sobote...a dziewczyny z ktorymi bede mieszkac dopiero beda 25...jakos tak od poczatku mi sie dobrze nie zaczelo sie w tej hiszapnii,wysiedlismy z taksowki,mialy dziewczyny c

pobre diabla 🖐️ juz myslalam ze nast opuscilas na zawsze pisz pisz co tam slcyhac w slonecznej Hiszpanii A presto!!!

dziewczyny zalamujecie mnie normalnie!!!!!...nikt nic nie pisze???? wszystkie inne rocznikowe topiki sie rozwijaja a my widac jakies dupy jestesmy o!!!...mam caly czas po 30stopnii heheheehe,i tyle z tej hiszpanii,mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej i jakos mi pojdzie ten rok uniwersytecki.piszcie co tam u was??? chyba nie ma nic lepszego jak wymianka pogladow,a przeciez zaraz zycie studenckie sie zaczyna laseczki nie??? pisac i to juz,trzeba sie wspierac!!! adios

a ja się cholernie nudze!! :( jeszcze jakies 2 tygodnie i w końcu szkoła :P powiem wam ,że nawet się cieszę wyjątkowo wypoczęłam w te wakację więc jestem w pełni sił;)

bossze,dziewczyny a mnie tez niedlugo czeka rok szkony w hiszpanii.dokladnie w poniedzialek sie zaczynaja zajecia...wrrrr...mam stracha,najgorsze to jest to ze cos lepia do mnie po hiszpansku a ja nie moge wylapac,kurcze jakies bulgotanie lsysze malinka powodzenia!!!

Gość gość
no witam wszystkich ja tez 84 grudzien nie mam meza ani chlopaka ale juz bym chciala wszyscy znajomi juz sa w parach bylam kiedys z takim jednym pare miesiecy strasznie chcial chodzic obiecywal jakie ma plany zycowe szuka na powazne potem sie nieodzywal i tyle spotkalismy sie moze kika razy ale nic z tego niewyszlo nienazwala bym tego zwiazkiem prace tez ciezko znalesc na stale roznie pracuje raz tu raz tam gdzie jest moze kiedys mi sie ulozy w zyciu czas pokaze nic na sile to takie moje marzenie pozdrawiam wszystkich