Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mandylia

Facet jest niepotrzebny!!!

Polecane posty

Facet jest naprawdę zbędny... Gdy chcesz się przytulić -to do psa:) Gdy chcesz się wyzalić-przyjaciółka:) Maszyny do zaspokajania potrzeb także wynaleziono;) :D Mam rację? :P

Gość Pewnie ze masz ale
czasami ktoś jest potrzebny do wynoszenia śmieci:classic_cool:

Gość skoolsk
goopia z Ciebie, porzucona. lesba.

Gość żal mi Ciebie
samotna, długo przez nikogo niechciana lub dopiero co porzucona kobieto.............bo zapewne taką właśnie jesteś,stąd ten temat :-D

Oczywiście,że byłam chciana:D Tylko ja nie chcę tych,co mnie chcą:P Jestem sama,ale nie samotna,więc zachowaj żal dla kogoś innego:)

Gość ALUUUU
NIE OPOWIADAJ ŻE FACET JEST NIE POTRZEBNY, NO COŚ TY!! POTRZEBNY JAK NAJBARDZIEJ! TAK SAMO JAK FACETOWI POTRZEBNA JEST KOBIETA! CZŁOWIEK POTRZEBUJE DRUGIEGO CZŁOWIEKA I JUŻ!! TAKIE JEST MOJE ZDANIE POZDR

Gość żal mi Ciebie
no właśnie. nie chciał Cię zaden z tych,których ty chciałaś,tylko tacy,którzy Ci nie odpowiadali.taka kobieta jest w swoich oczach mniej chciana lub wręcz niechciana.ile masz lat? ile i jak długich związków za sobą????? ciekawi mnie to.proszę o prawdę

Gość anonimowa turystka
Ja jestem za. Zdecydowanie. Kobiety, w przeciwienstwie do facetwo, sa samowystarczalne.

Gość pure2
nie sa samowystarczalne, bo same się nie zapłodnią. juz drugi topik utrzymany w tym tonie dziś... dzi

żal mi Ciebie -było kilka pseudozwiązków,w tym jeden prawie dwa latka trwał(najdłuzszy). Lat mam 22:) Nie jest mi z tym źle...:)

Gość anonimowa turystka
jest takie cos jak sztuczne zaplodnienie. A facet dziecka sam nie bedzie mial:P

Gość żal mi Ciebie
autorko topicu, odpowiedz................ inaczej to będzie oczywiste,że masz za sobą kilka dwutygodniowych romansów i nic więcej ,w wieku pod trzydziestke......................

Gość żal mi Ciebie
no to nie trafiłam......... ale młodziutka jesteś 9chociaż znam młodszych od ciebie mężczyzn w pełni dojrzałych emocjonalnie!!) pozdrawiam

JA nie marzę o dziecku ale swojego męza nie zamieniłabym na zadne psy, przyjaciólki i sztuczne członki ....

Gość pure2
do sztucznego zapłodnienia równiez potrzebna jest sperma. męska sperma. a wy byście tylko kastrowały...

Gość anonimowa turystka
sperma ale bez osobistego udzialu faceta.

Gość pure2
tu nie chodzi o to, czy marzysz o dziecku czy nie. jesteśmy gatunkiem i musimy temu gatunkowi zapewnić przetrwanie - dokładnie tak samo jak króliki, chomiki albo ważki.

Gość anonimowa turystka
zapominasz ze ludzie maja dusze. Nie wszyscy marza o dziecku, nie jestesmy krolikami ktore kopuluja i kopuluja. Czlowiek to cos wiecej niz instynkt.,

Gość pure2
a, bzykać nikt Ci się nie każe :D ale sztuczne zapłodnienie trochę godzi w naszą naturę, skoro jesteśmy zdolni zapładniać się w tradycyjny sposób. (wyłączając przypadki, kiedy sztuczne zaplodnienie to jedyny sposób by miec dziecko)

Gość nie narzucono
??? kto narzuicł ??? bog ??? a jak go nie ma ??? :O jzu raczej sami wybieramy.....ale to i tak nie tak,.... bo tu chodzi o instynkt dziecko, i ten instykt nie ogranicza sie tylko do przezycia jednego osobnika ... instykt przezycia wywodzi sie z istynktu przezycia gatunku .... poczytaj troche fachowych ksiazek dziecko

Gość pure2
dobra. bez skrótow myślowych jednak trzeba. anonimowa - co do duszy...hmmm..powiedzmy, że te kwestie reguluje wiara...ja duszy nigdy nie widziałam, więc nie wiem czy ją mamy, czy jej nie mamy. na pewno mamy instynkt samozachowawczy, który pozwala naszemu gatunkowi przetrwać - oczywiście świat nie jest jednowymiarowy i ludzie równiez nie są, więc wiadomo, że nie każdy ma ten instynkt na tyle rozwinięty, żeby za wszelka cenę dążyć do przekazania swoich genow następnemu pokoleniu. mandylia - kto nam to narzucił? (nazwiska, nazwiska!! :D)

ale po co mam czytac,jak to mnie nie interesuje:P Czytając te wszystkie topiki na tym forum typu:\"On mnie zdradził\", \"niepewna sytuacja w naszym związku\" \"dostał wzwodu na widok mojej babci\" Pytam...po co się tak męczyć:P,przeciez wiecej z tego męki niż radości ze wspólnego pożycia:D

Gość pure2
po to czytać, żeby zdawać sobie sprawę z tego, że gdyby ludzie zaczęli postępować zgodnie z ta filozofią, którą tu staracie się rozpropagować, to wszyscy bysmy wyginęli. jak mamuty.

Gość anonimowa turystka
Zawsze sie znajdzie masa kobiet spragnionych rozplodu. Niekoniecznie musze to byc ja:O

Gość Bystry i miły
Jeżeli ktoś nie czuje takiej potrzeby - nikt go do tego nie zmusi. Jeżeli czuje - nikt go od tego nie odwiedzie. Ot i wszystko. W Twoim wieku to każdy pogląd wyraża się zdecydowanie. Nawet taki, który nie ma głębszego sensu :) Pozdrawiam.

kto nam narzuca??...a,choćby kościół katolicki,co rządzi umysłami wiernych:D