Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klukluklakleczek

POSTINOR. Jak szybko cykle wrocily do normy ?

Polecane posty

Gość klukluklakleczek

Dwie sprawy. 16 dnia cyklu wzielam postinor (nie bylo wytrysku wewnatrz, aczkolwiek byl to drugi stosunek wciagu dnia, tzw przerywany, choc sama chlopaka doprowadzalam, a niebezpieczenstwo bylo takie, ze plemniczki z pierwszego wytrysku zewn. przeczekaly w gruczolach bodajze krokowych i drugi stosunek choc przerywany byl jednak niebezpieczny). Cykle regularne (28 dni). 20 dnia cyklu wspolzylam. Krotko, raczej dla poczucia bliskosci. Stalo sie cos dziwnego. Partner wyszedl ze mnie, odczekal z niecale 10 sec i ... wyplynela sperma ... Pierwszy raz spotkalismy sie z czyms takim. Czy to jest tzw przedwczesny wytrysk ? On uwaza, ze mial wytrysk (jednak bez towarzyszacego mu blogiego uczucia), tyle, ze "niepelny". Nie poczul zwyczajnego wyladowania, ze tak to ujme. Nie boje sie jakos ciazy. Pytanie brzmi, czy jak wezmiemy postinor, to co sie dzieje z jajeczkiem, jesli nie zdaza go zaplodnic plemniki, a co jesli zdaza. Czy w moim wypadku bylaby mozliwosc ciazy ? (komentarze typu "nic cie to nie nauczylo kretynko ? "- takim paniom to ja juz z gory podziekuje). A druga sprawa. Do pan, ktore wziely postinor. Po jakim czasie, wasze cykle unormowaly sie ?

Gość ja tez mam niezle schizy
moja przyjaciolka miala podobna sytuacje, postinor wziela po 5-6h a teraz jest pod koniec trzeciego miesiaca

Gość klukluklakleczek
widocznie twoja przyjaciolka jest plodna jak krolik.

Gość ja tez mam niezle schizy
widocznie. albo ty nawiwna

Gość wy piz*dy
po co bierzecie takie świństwo?????????? zeby sobie zjeb*ać zdrowie?????????????? jak isę potraficie ruch*ać, to wiecie chyba,że jest coś takiego jak zabezpieczenie pewniejsze niż guma ktora pęka?????????? kobieta,lat 26,wykształcenie wyższe

Gość qazxsw
ja wzielam postinor jakos po 20 h wszystko bylo dobrze zero skutkow ubocznych, nic mi sie nie dzialo

Gość klukluklakleczek
kobieta wyksztalcenie wyzsze - wypowiadaj sie tepaku z kultura. guma ? gumy sa do zucia. prezerwatywy, kondomy. slownik dzieciaku

ja raz brałam postinor i od pierwszego po nim krawieniu wszystko było ok, tzn cykle miałam tak samo regularne jak wcześniej. w ogóle postinor na mnie jakoś specjalnie nie wpłynął, a przynajmniej ja w ogóle nie odczułam tego, że go wzięłam. żadnych skutków ubocznych, żadnych plamień, okres dostałam w takim terminie w jakim się spodziewałam. a koleżanka która wzięła postinor i jest w 3 miesiącu może po prostu została zapłodniona wcześniej a nie akurat podczas tego stosunku, po którym wzięla postinor? wykluczyć tego nie można, chyba że wcześniej stosunku nie było :)