Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomtea

powiększanie ust - bielenda sexy look - pytanie o sposób użycia!!!

Polecane posty

Gość tomtea

bo tam jest to serum wygładzające zaznaczone jako etap I i inny specyfik zaznaczony jako II etap. I nie wiem czy używa się tego tak,że I i drugi etap jednocześnie,czyli,że nakładam serum i potem ten balsam czu może używa się tego tak,że przez ileś tam dni tylko to serum ,a potem ten drugi kosmetyk. Proszę,niech ktoś kto używał tego mi powie :)

Gość tomtea
upupup

Gość tomtea
proszę o odp. !!!

Gość tomtea
upupupu

Gość pomyslilas sie chyba
to serum jest do biustu, anie ust....

Gość ring
do 'pomylilas sie chyba' nie ona ma racje,jest tez serum powiekszajace usta!! widzialam je w rossmanie:) ale nie wiem jak sie uzywa :P a napiszesz czy działa i od ilu lat mozna uzywac,bo zastanawiam sie czy kupic :)

Gość imprezkowa
Ja też mam chęć się na niego skusić!:) Dokładnie jest to produkt Bielendy: "Etap I. Serum wygładzający okolice ust. Sexy look. 100% naturalny kolagen." oraz "Etap II. Żel powiększający i wypełniający usta. Sexy look. 100% naturalny kolagen.", kosztuje ok. 23 PLN. Troszkę pisali o tym w sierpniowej "Urodzie", są to preparaty zupełnie bezpieczne, dokładnie przebadane dermatologicznie, można ich używać bez względu na wiek. Myślę, że warto spróbować.Dodam, że mam 22 lata, nie marzę o ustach Angeliny Jolie;), ale fajnie byłoby mieć troszkę pełniejsze ustaczka:)

Gość tomtea
używam tego od ponad tygodnia :) jako,że nie mam jeszcze 20 lat nawet to tego serum wygładzającego okolice ust używam raz dziennie albo nawet raz na dwa dni :P za to tym żelem powiększającym usta smaruję się jakieś 5 razy dziennie i na noc :) przy dwóch pierwszych zastosowaniach mrowienie było dość mocne,potem już się przyzwycziłam :D ja mam taki problem,że dolną wargę mam dużą ,a górną węższą od dolnej... ale już po tak krótkim czasie widzę efekty :) i jestem zadowolona :) dolna warga jest jeszcze bardziej kusząca,a górna jest już dużo bardziej zarysowana i widoczna :D czekam na dalsze efekty