Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuszanel

Jak to napisać ?

Polecane posty

Gość kukuszanel

Moja córka ma poważną wadę wzroku (- 9D). Kilka dni temu dostała zwolnienie z w-f od okulistki. Dzisiaj przyszła ze szkoły... i spojrzałam na jej plan lekcji ... ma 4 godziny w-f - w jednym dniu są to 2 pierwsze lekcje, a w innym 2 ostatnie lekcje. Myślę, że nie ma sensu by córka siedziała i traciła swój czas... Chce by wtedy wracała do domu. Muszę napisać podanie do dyrekcji bo nie chce mi się co dwa dni pisać jej zwolnień z tego przedmiotu. Myślicie, że taka treść jest dobra... data, miejsce Do Dyrekcji... Proszę o zwolnienie naszej córki XXX z zajęć wychowania fizycznego w roku szkolnym 2006/2007 z powodu poważnej wady wzroku. Biorę pełną odpowiedzialność za samodzielny powrót mojego dziecka do domu. z poważaniem ... (podpis rodziców) Załącznik: Zwolnienie lekarskie

Gość kolorowe kredki
zwolnienie z zajęć wfu-to jest to ze córka nie ćwiczy, a nie ze wraca do domu. powinnaś to jakos uściślic o co ci chodzi

Gość kukuszanel
no wlasnie wiem ... tylko nie wiem jak to napisac ... :(

Gość kfsmfksd
nie ma problemu,sama wiem jak to jest i to wystarczy;)

Gość żenuła
może lepiej coś w stylu Zwracamy się z uprzejmą prośbą o zwolnienie z obowiązku przebywania na zajęciach wychowania fizycznego naszej córki XXX w roku szkolnym 2006/2007 z powodu poważnej wady wzroku, potwierdzonej zwolnieniem lekarskim.

ja pamietam ze u nas w liceum jak ktos mial zwolnienie z wf to i tak musial byc na tych zajeciach, bez znaczenia czy to byla pierwsza, ostatnia, czy srodkowa lekcja...

Gość kukuszanel
o ... żenula Ładnie ubrałaś to w słowa :) DZIĘKUJĘ !!!

Gość żenuła
nie ma za co :-) możesz jeszcze rozbudować część dotyczącą tego, że w tych godzinach córka będzie pod waszą opieką - tak, żeby była pełna jasność