Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stranger

SEX ANALNY A HEMOROIDY

Polecane posty

Gość stranger

nie wiem czy to juz gdzieś było omawiane i czy ktoś coś na ten temat wie? proszę o jakieś informacje !?!

no ale co tu omawiać???:) Jak masz żylaki odbytu..to niestety, a może stety:) jak kot lubi..taki sexik jest wykluczony..

Gość beata3030
hm

Gość Rogalia Kogut
Hemoroidy trzeba wyciąć albo zaleczyć maściami!

Gość beata3030
Witam. To nie prawda ze jeśli masz hemoroidy nie możesz uprawiać sex u analnego ,wręcz przeciwnie powinas spróbować .A wiem sama ze swojego doświadczenia mam i się od warzyłam i nie zaluje .Od roku uprawiam sex analny i hemoroidy bardzo mi się zmniejszyły żadna maść ci nie pomorze.A doznanie jest super wystarczy mała lewatywa i niema żadnych niespodzianek .A jeśli masz hemoroidy to wiadomo musisz stopniowo delikatnie palcami przygotować się do współżycia z partnerem pierw 1 palec i zakończyć na 3 i w tedy penetracja z partnerem . A u lekarza to jak robią poszerzają odbyt jeszcze więcej jak obwód penisa tam to nie jest mile ......

Gość beata3030
Ach absolutnie żadnego wycinania najgorsza głupota jaka słyszałam ,może to się skończyć źle .Tez lekarz obwiązuje hemoroidy i po jakimś czasie odpadają.lecz tego nie polecam ból nie do wytrzymania i nie zawsze w 100 % zadziała SEX ANALNY jedyne rozwiązanie POLECAM.