Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra23

Tak, to znów ja ... ciąg dalszy ....

Polecane posty

Gość Sandra23

Witam Tak, to znowu ja - ta niedobra co ciążę chciała usunąć, nie mając nawet 100 % pewności czy jest w ciąży. Dzięki wszystkim, którzy wtedy się wypowiedzieli - negatywnie bądź pozytywnie. W końcu każdy ma prawo do własnego zdania i nie musi mi się ono podobać ... Więc tak - jak pamiętacie, okres dostałam, ale troszkę przed terminem. Trwał zwykle 5 dni, mocne krwawienie, ale tak mam zawsze - na czas tego okresu bóle w podbrzuszu i kłucie serca ( obok ? ) zanikły, ale testu nie zrobiłam, bo skoro okres i dobrze się czułam, te dolegliwości zanikły, to cieszyłam się, że jednak nie jestem w ciąży, ale jak tylko okres się skończył, to znów zaczęłam się schizować, że mogę jednak być w ciąży i pojawiły się znów te bóle podbrzusza i kłucie serca - obok. Wyczytałam, że kobieta w ciąży może mieć normalny okres, czyli bardzo możliwe, że to był ten okres w ciąży i że jednak jestem w ciąży skoro te bóle powróciły? :(( Byłam taka spokojna podczas okresu, te bóle zanikły, a gdy okres się skończył, to znów schiza i te kłucie w sercu i w podbrzuszu ..

Gość __MychaAAA___
zrob wkoncu ten test..

Gość Złota lampka*
kłucie jest tylko i wyłącznie od stresu. Nie słyszałam o tym, żeby kłucie serca było objawem ciąży??!! Poza tym u 90% kobiet NIE MA ŻADNEGO okresu w ciąży!!!!!!!!!!!!! Jak już to leciutkie plamienie i koniec. Ale nie normalny okres!!! Nie jesteś w ciąży, nie schizuj niepotrzebnie. No i zabezpieczaj się porządnie następnym razem...

Gość no ja....
nie ma okresu nawet jaqk sie wspolzylo 3 dni przed miesiaczka?????

Gość Hejka ___
no wtedy jest ..

Gość jajajajjakaa
kurwa mać babo zrób ten jebany test i przestań przynudzać...weź sobie mózg usuń

Pleciesz bzdury, skad masz takie informacje o tym kluciu serca jako objawie ciazy? I upewnij sie najpierw, ze jestes w ciazy (poprzez ZROBIENIE TESTU), zanim znowu zaczniesz pisac o jej usuwaniu! Ech.

Gość mala teczka
usuń sobie serce...przestanie cie kłuć i co miesiąc będziesz miała objaw ciązy z głowy buahahhahahahhahah :classic_cool:

Gość mala teczka
może połknęłaś nożyczki i cię tak kłuje zrób sobie lewatywę pewnie przejdzie :classic_cool: