Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówkaaaa

Usg 3D--warto?

Polecane posty

Gość ciężarówkaaaa

Robiłyscie--arto? Nie szkodliwe dla dziecka? Wypowiedzcie się :-)

Gość niedługo urodzę
myślę, że to taki bajer. ja miałam robione usg genetyczne ale na takim "normalnym" sprzęcie i badanie też było rzetelne i szczegółowe. natomiast na koniec badania lekarka robiąca usg jako ciekawostkę pokazała mi i mojemu mężowi naszą dzidzię w 3D. to był rzeczywiście niesamowite....widzieliśmy twarzyczkę naszego dzidziusia (córeczka)!!!!!!!!!!!!!!! zrób jak uważasz ale moje zdanie jest takie, że to nie jest aż takie konieczne! pozdrawiem serdecznie

Gość ciężarówkaa
Dziękuję :-) M aż ma ochotę na takie badanie--chyba jeszcze nie moze uwierzyc,że będzie tatą :-) Pozdrawiam :-)

Gość ciężarówkaa
DZiekuję :-) pozdrawiam:-)

Gość taka sobie jedna
Ja sie z ciekawości pytałam seca od usg, czemu nie kupuje 3D. Wiecie co pwiedział, że nie może powiedzieć, kto tak robi (w jego srodowisku), ale że częśto oszukują bardzo i włączają czyjeś nagranie i dają zdjecie czyjegoś dziecka, bo zdarza się tak, że czasem przez warunki fizjologiczne nie jest możliwe przedarcie się przez warstwy skóry i zwłaszcza tłuszczu i tak oszukują. No i dodał, że to raczej taki bajer jest i że 2 D jest lepsze, tak samo rzetelne i jak ktoś chce zdjęcie to niech do fotografa idzie ;) Bo ja tez chciałam iść na 3 D ale mozliwości finansowe kiepskie, to poszłam do super specalisty ale na 2 D i sobie tak pogadałam :)

hej :) ja podobnie jak przedmowczynie mysle ze to swego rodzaju bajer ale nie ukrywam tez ze ogromne przezycie dla rodzicow no i powiem szczerze ze teraz prawie codziennie ogladamy z mezem i dziecmi zdjecie naszej Zuzi :)

to prawda ze nie trzeba robic 3d zeby wiedziec czy dzidzia jest zdrowa mi lekarz najpierw zrobil 2d aby zbadac dzidzie i dopiero potem nastapil pokaz malenkiej ale to bylo nastawione na nas tzn zebysmy obejrzeli sobie dokladniej mala a ze sa oszusci, no coz jak lekarz nieuczciwy to skoro moze sfalszowac 3d to nie bedzie miec wiekszego problemu zeby oszukac przy 2d

Gość izabelllla
A powiedzcie mi prosze,czy to USG 2D tez wykrywa wady genetyczne?

Gość niedługo urodzę
ja miałam 2D i jest to badanie rzetelne i szczegółowe. jeśli jeszcze trafisz na fajnego lekarza to wszystko ci powie, objaśni, wytłumaczy. mnie i mężowi lekarka, która robiła takie badanie powiedziała, że wiarygodność takiego usg 2D to jakieś 90%. takie badanie trwa około 30-40 min - lekarz ogląda każdy ważny narząd (mózg, serce, nerki itp.) pozdrwaiam

Ja miałam robione 2 tygodnie temu,nie ma mowy o jakims oszustwie,co za bzdury wypisujecie,nasza Oliwia jest całkowicie podobna do męza !!!Warto,fajna pamiątka,fotka z 8 miesiąca!!!

Mam zamiar zrobić USG 3D ale tak w 7 miesiącu kiedy dzidziuś będzie już duży :) Fajna pamiątka :)

Gość 4D TO DOPIERO COS

OCZYWISCIE Z WARTO!!!!!!!!!!!! nie do porownania nawet z tradycyjnym !!!!!!!!! mam plyte z filmem zdjeciami !!!!!!! cos iesamowitego !!!!! a z tym oszustwem,,,,nooo taa zalezy od lekarza jak zreszta ze wszystkim na tym swiecie..:O albo sa ludzie uczciwi albo nie,,:( ten u ktorego bylam pow \"\"\" jesli bedzie odwrocone i nic nie bedzie widac badania nie przeprowadzamy i nic pani nie placi\"\"\" ale tylko dotkal i juz widzialam HANIE! :D bo w sumie jak oszukac,,,,? a wogole nawet czas i dokladnosc jest nieporownywalne_________ile twa przecietna wizyta u gin? 20 min? a to usg trwa ________uwaga________ !!!!!!!! 1 ,5 godziny !!!!!!!! plecam jesli kogos stac WARTO !!!!!!!!! POZDR,

3d i 4d kiedys byla dyskusja na ten temat tu ,,, ja mialam 4d ,,,3d to obrzy a 4d ruch na zywo ,normalny obraz ruchomy a 3d to zdjecia i takie jakby slajdy,,,, tak tlumaczyli ,,no w kazdym razie mam to the best!! :P filmy zdjecia ,,wszystko !!! :)

KIARA,,, jejku,,,niepamietam,,,ale chyba 200 zl,,,1,5 godz wizyte , plyte z kilkunastoma zdjeciami oraz filmikami,,,,ale sa rozne opcje___ wizyta bez uwiecznienia czyli lekarz oglaa mowi koimentuje , to 50 zl nastepnie tylko zdjecia lub tylko fimy ,,,,,,,,nam udalo sie zalapac wszystko:) HANKA tak pieknie pozowala! i bede podkreslac WARTO JESLI STAC KOGOS nie ma nad czym myslec! procz narodzin nie ma nic cudownego jak to!!! :) moglabym zdjecia przeslac z 23 (chba :)) tyg filmy wiem ze cos nie ida ale teraz i tak WP sie cos buntuje ale jak cos --walic smialo :) moniawad@wp.pl