Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złota lampka*

Czy depilacja strefy bikini depilatorem bardzo boli???

Polecane posty

Gość Złota lampka*

Mam już dość walki z maszynkami jednorazowymi, te durne włocxhy wciąż odrastają.... czy ktoś używa do tej strefy depilatora Braun, Silkepil albo innego??? Boli to bardzo, czy można wytrzymać?? I na jaki czas ma się spokój z włosami???

Gość boli koszmarnie
ja nie byłam w stanie tego zrobić a na dodatek włosy wrastały i robiły sie ropne bable

Gość pierdolec_stolec
Boli jak Kurwa mać!!!

Gość stulipanek
depilujac nogi myslalam ze sie posram a co dopiero bikini odradzam

kwestia przyzwyczajenia na pewno nie jest przyjemne ale da sie wytrzymac, bardziej piecze:) nogi gole od 17 r.ż. a mam 27 lat i nie zamienie za nic na swiecie depilatora na maszynke, na pewno trzeba o nogi dbac bardziej by wlosy nie wrastaly albo posmarowac mascia kropy czerwone- ja nie mam na szczescie ale ma sie spokoj dluzszy czas

Gość lenasl
ja uzywam depilatora od jakis 3 lat, i powiem Ci ze teraz bol jest minimalny, naprawde, przyzwyczailam sie, pierwsze kilka razy bolalo ale teraz nie umialabym sie przerzucic na maszynke;) tylko nie proboj tego robic przed okresem, bo wtedy..wiadomo, ogolnie jestesmy wrazliwsze na wszystko..powodzenia;)

Gość MYSZUNIA175
hej!mam 17 lat i od 2 lat gole nogi depilatorem... teraz boli tak minimalny :p no ale jak pierwszy raz depilowałam to ból był straszny!!!normalnie łzy leciały mi same ;/ Jeżeli nie używasz depilatora do nóg to do bikini odradzam....skoro nie jesteś przyzwyczajona do 'takiego"bólu... oczywiście włoski odrastają wolniej i są słabsze... no i te reklamy typu:efekt utrzymuje się do 3 tyg to jest wg mnie KIT!!! pozdrawiam! :)

Gość kurcze wszystkie pseudo już za
ja kupiłam plastry z woskiem do depilacji wąsików i używam do pach i bikini. Rewelacja. Boli 1000 razy mniej niż depilator.

Gość Wojtek i Mariola
Witam ja też się depiluję w okolicach intymnych. Moja kosmetyczka depiluje mi bikini raz w miesiącu ponieważ lubię tam nie mieć zarostu. Zewsząd usuwam sobie włoski jednak mam problem z włoskami na worku mosznowym nie wiem jak i czym je usunąć pomagam sobie kremem do depilacji jednak włoski tak jak po goleniu odrastają i sa ostre i mnie to denerwuje. Ponieważ jestem tydzień po całkowitym obrzezaniu prącia musze teraz mocniej dbać o higienę by nie doszło do infekcji. Codziennie zmieniam opatrunek. P.S. Jestem mężczyzną toleruję tylko kobiety i wiedzcie, że po zabiegu jestem zmuszony nosić damską bieliznę wiedz jeśli jest tu jakaś kosmetyczka niech wie że jeśli kiedyś przyjdzie do was mężczyzna w damskiej bieliźnie to niekoniecznie jest to transeksualista czy gej. Ja gejem nie jestem jestem zmuszony ją nosić bo męska bielizna typu bokserki kosztuje 127zł a damska z tego samego materiału tylko 30zł Więc proszę o wyrozumiałość i odpowiedx w sprawie tej wypowiedzi na mój adres email : intymnie24@wp.pl