Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilovetom

co zrobić?

Polecane posty

Gość ilovetom

MAm pytanie do wszystkich, którzy to czytaja. Prosze o rade konkretnie. Jestem z gosciem dwa lata. Wszystko uk,ładało sie pieknie az do czau. Ostatnio cos sie psuje. POwiedziałam mu niech sie zdecyduje ale jest ze mna albo nie. No i niby został. Ale po jego powrocie z zagranicy stała sie rzecz nastepujaca. Bedac tam nie pisal do mnie twierdzac ze nie ma czasu. Ale w dniu powrotu kiedy u mnie zasnal wzielam do reki jego komrke moze nie powinnam fakt ale zauwaylam ze jest tam strasznie duzo sms od pewniej dziewczyny ktora oboje znamy a ja jej nie trawie,I ajk sie okazalo dla niej mial czas!!! Tresc tych smsów byla niejednokrotnie prowokujaca z jej strony a z jego no coz pewnie byly cos mocniejszcego bo sksowal wszytskie smsy do niej. I co mam zrobic z tym fantem powiedziec mu ze wiem? czy zaczekac na stosowny moment? Wogole to dzwinie wyglada prówbowalam z nim rozmawiac ale ciagle slysze ze teraz mi nie powie co jest miedzy nami stwierdzil ze chce byc ze mna ....ale ja tego nie rozumiem zaczynam byc juz tym zmeczona i pewnie bym juz go dawno puscila kantem gdyby nie to ze tak bardzo mimo wszystko mi na nim zalezy....i co teraz...? piszcie nawet na maila

Gość płócienne majtki
Obawaim się, że jeśli dla niej czas miał, a dla Ciebie nie to sprawa jest jasna ... :-0 Poczekaj, jak rozwinie się sytuacja, nie mów mu że grzebałaś w jego fonie, ale sam sobie zgotuje wpadkę - zobaczysz. Jesli tam z nią esemesował, tu pewnie tez to będzie robić. Jesli nie będzie rozstawać się tel., otrzymywał dziwną ilośc esemesów, dzwonił do kogoś, rozmawiał z kimś czając się to znaczy, że mozesz się niepokoic. Ja bym się zaczęła rozglądac za zastępstwem na Twoim miejscu ...

Gość olej go
zostaw go - wygląda na to że już się tobą znudził więc proponuję żebyś ty go rzuciłą pierwsza, nie czekaj aż on to zrobi jest tylu facetów na świecie że znajdziesz sobie lepszego głowa do góry a gdyby miał jakieś pretensje do ciebie to wtedy powiedz mu że widziałaś smsy które pisał do swojej lubej, dla niej miał czas a dla ciebie nie pozdro :)

Gość ilovetom
no zaczynam powaznie sie nad tym zastanawiac czy to ma sens. Coz poboli ale czeba bedzie isc dalej, Dzieki

to pewne ze cie okłamuje i bedzie tak dalej wiec go rzuc jak najszybciej

Gość dziewczyna_19
i Ty sie jeszcze zastanawiasz? zdrada to nie tylko [ojscie z kims do lozka. jest takze zdrada emocjonalna, psychiczna, a on to zrobila. daj sobie spokoj, skro nie ma dla Ciebie czasu...

najgorsze jest to że nawet jak teraz mu wybaczysz to zrobi to jeszcze raz i raz i raz.... zakończ ten związek zanim będziecie po ślubie i z dziećmi on już się nie zmieni :(

Gość ilovetom
dzieki wszytskim którzy sie tu wpisuja.trudno sie podejmuje takie decyzje ale macie racje.Bo do kąd można brnąć w takim bagnie?

Gość Pewna Pani
🖐️ Nie powinnaś zawracać sobie nim głowy. Jest kłamczuchem, a z tego sie nie wyrasta. Jeśli z nim zostaniesz, będzie Ciebie nadal oszukiwał. Nie angażuj sie za bardzo, im dłużej będziesz to ciągnęła, tym będzie Ci trudniej później sie rozstać. Powodzenia Ci życzę. 🌻