Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikuś86

środki plemnikobójcze a pienienie się!

Polecane posty

Gość wikuś86

słyszalam ze globulki plemnikobojcze sie pienia podczas rozpuszczania? czy to pienienie sie jest duze i dlugo trwa? bo nie chcialabym zeby z pochwy wydzielala mi sie piana jak przy rozpuszczaniu plussza... wie ktos cos na temat patentex oval/ ile jest tabletek i ile kosztuje? prosze o odp szczegolnie do tego pienienia!

Gość a ja mam 19
koszt ok 13 zł 6 globulek..... w srodku robie sie bardzo goraco jezeli kochacie sie w pozycji klasycznej to jest zdecydowanie za mokro a jak Ty na nim to powiem szczerze wszystko wypływa.. ja juz nie stosuje przerzuciłam sie na tabletki od globulek mni estrasznie piekło bo jak sie okazało mam nadżerke od Gumek :(

Stosuje globulki i jest ok, wydaje mi się, że to straszne pienienie jest lekką przesadą. Owszem wypływaja na zewnątrz, ale to nie jest Niagara, gorąco tez mi sie nie robi. Widocznie to indywidualna sprawa każdego.

Gość globulki
owszem pienia sie troche ale jest to do zniesienia. jesli nie chcesz truc swojego organizmu tabletkami to polecam stosowanie globulek +prezerwatywy. ja je stosuje i nie mam zadnego uczucia goraca ani pieczenia- jak to inni okreslaja pienienia nie czujesz tylko jest troche mokro no ale przez to sa tez plusy wilgotnosci w pochwie. po skonczeniu stosunku troche cieknie- ale mozna zalozyc wkladke higieniczna i wszystko jest ok

Gość a czy można
taka globulne włozyc do pochwy po stosunku? czy wtedy tez jakos zadziala?

Gość a ja mam 19
nie mozna Po stosunku bo to nic nie da Tylko0 10 Minut PRZED stosunkiem