Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaa_20latekkk

możliwe?

Polecane posty

Gość Ankaa_20latekkk

chciałam poradzić się was dziewczyny wczoraj sie kochałam z chlopakiem bez zadnego zabezpieczenia no tylko stosunek przerywany wyszedł długo przed wytryskiem był to mój 16 dzien cyklu a mam cykle 37-38 dniowe to wychodzi ze to były niepłodne dni czy napewno? śluz mam biały jest go mało i nie jest rzciągliwy wygląda jak budyń heh prosze doradzcie czy mogła być wpadka wtedy???

Gość TO PO CO
TAK ROBISZ A TERAZ SIĘ BOISZ?MOIMZDANIEM TO JEST DUŻE PRWDOPODOBIEŃSTWO ŻE MOŻESZ BYĆ W CIĄŻY.16 DZIEN CYKLU-TO CHYBA W SAM RAZ

Gość Ankaa_20latekkk
sprawdzałam i od 7 wrzesnia lub od 8 wrzesnia mam płodne

hmmm prawdopodbnie ale w jakiej skali. to czego nie uzyliscie zabezpieczenia skoro panikujesz?

Gość Ankaa_20latekkk
zawsze stosunek przerywany a to mają byc dni niepłodne wiec....

Gość a ja mam 19
no to mozesz byc spokojna ntak sadze gdyby skonczył w Tobie to miałabym watpliwosci..

Gość Ankaa_20latekkk
dzieki to chyba bede spokojna ...

Gość dziewczyna_19
20 lat a taka glupia.... jak sie kochasz z facetem, do tego bez zabezpieczenia (wiec mysle ze wiesz czym to grozi) to po co teraz piszesz o swoich obawach? o konsekwencjach, szczegolnie w sprawach sesku trzeba myslec przed...

a ja mysle ze wszystko jest mozliwe ja o roznych cudach slyszlalam wiesz. 20lat a nie myslisz. o ciazy mysli sie przed a nie po fakcie

Gość a ja mam 19
ja mysle ze stosunek chyba nie musi byc taki przyjemny skoro np sie słyszy ze dziewczyna mysli czy juz? a facet zaraz dojde a jak nie zdaże ? ehhh nie lepiej kochac sie bez stresu?? ja biore tabletki i jest ok kiedy chcemy to sie kochamy a nie bo to dni płodne itd

Gość dziewczyna_19
moze mysli ze jesli bedzie kochac sie bez zabezpieczenia to to zmniejszy jej grzech.....

Gość Ankaa_20latekkk
też brałam tabletki ... ale nie musicie mnie odrazu wyzywać od głupich to świadczy tylko o was ..;/;/

Gość Ankaa_20latekkk
dziewczyna_19 mądrością nie grzeszysz hehehehe

Gość dziewczyna_19
no nie bardziej niz Ty.... bo nie musze sie schizowac. biore tabletki i mam spokoj. to Ty zalozylas ten topik, co jest wynikiem glupoty i braku rozwagi.

Gość Ankaa_20latekkk
ale nie prosiłam cie zebys sie tu akurat ty wypowiadała jak ci coś nie pasuje to nie odpisuj ja chce porady od normalnych ludzi a jest ich tu niewiele a ty truj sie dalej ....

Gość dziewczyna_19
spoko.... tylko daruj sobie zakladanie kolejnego tematu pt "kochalam sie bez zabezpieczenia, juz 2 miesiac nie mam okresu".. a potem chodza takie nieszczesliwe, skrzywdzone przez los panienki ktore nie raczyly nawet zagonic faceta zeby prezerwatywe zalozyl...

Gość Ankaa_20latekkk
niewiesz jak jest wiec się nie wypowiadaj głupio przynajmniej kiedyś bede miec dzieci a ty truj sie dalej i moze kiedyś bedziesz miec dziecko ale czy zdrowe nie zycze ci zebys miała niezdrowe ale jak można być tak obłudnym dla kogoś kto pyta normalnie to już musza być wyzwiska moze tez kiedyś bedziesz w takiej samej sytuacji zapytasz a ktoś cie zbeszta tego ci zeycze ...... nara marna 19latko

ankaaa ty co co z jakiejs wsi jestes gdzie nie docieraja swieze wiadomosci. pigulka juz nie powoduje bezplodnosci haloooo ona ma juz tak malo zawartosci hormonow ze juz mozna zajsc w ciaze halooooo tu normalnie zyjacy kraj do malej wsi ankii

Gość dziewczyna_19
no to po co zadajesz pyttania? myslisz ze ktos trzeci da Ci odpowiedz i recepte na wszystko? wystawiasz za przeproszeniem dupsko do pieprzenia to urzyj na kilka seksund przed mozgu zeby przewidziec konsekwencje. poczytaj sobie o tabletkach najnowszek generacj haha a tekst o besztaniu i wyzwyaniu najbardziej mi sie podoba, sczezgolnie w konfrontacji z "marna 19-latka"

Gość Ankaa_20latekkk
a ty umiesz czytać??? nie napisałam ze nie bedzie miec dzieci tylko ze bedzie miec upośledzone bo tak jest często naucz sie czytać dziewczyno i potem pisz te swoje głupoty i jeśli twoim zdaniem wrocław jest wsią to myśl sobie tak dalej hahha

Gość Ankaa_20latekkk
bo nie poniżam się do twojego bezczelnego ryja a ty sie dupczysz zazywasz tabletki on sobie uzywa a ty sie truj hahaha

Gość dziewczyna_19
to Ty dziecino poczytaj o tabletkach, o ich wplywie na ograniz kobiety. mowisz ze bedzieszmiala kiedys dzieci, tylko uwazaj zeby to kiedys nie bylo za wczesnie. a dskoro jestes taka hardcorowa to nie zadawaj takich pytan na forum, tylko czekaj na rozwoj sytuacji...

a gdzie ty to czytasz w jakis pisemkach katolickich idz do ginekologa i porozmawiaj jakby tak bylo jak mowisz 1/2 nowonarodznych dzieci byla by uposledzona wiec nie pier... glupot bo az mi sie niedobrze robi. wroc do kosciolka i wyspowiadaj sie ksiedzu

Gość dziewczyna_19
dla twojej wiadomosci, jestem w leszym polozeniu niz Ty bo stosujemy i tabletki i prezerwatywy. o ciaze sie nie boje. hehehe za to twoj nie uzywa sobie, bez prezerwatywy, bez troski nie tylko o Twoj brzuch ale tez o Twoje zdrowie (czyt, choroby przenoszone droga plciowa).

Gość Ankaa_20latekkk
dla mnie dziecko nie byłoby niczym strasznym a ty żryj te tabsy i dawaj dupy i nie wypowiadaj sie już tu wiecej

anka nie obrazaj innych bo cie bog pokara dzieckiem upposledzonym albo bezplodnoscia.

to czego panikujeszz skoro nie bylo by niczym strasznym to po co dopytujesz?

Gość dziewczyna_19
jakby nie bylo niczym strasznym to po co ten temat? po co ten strach i te pytania? jedno wyklucza drugie. gubisz sie wrocławianko.