Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cassidyy

ktory krem ziaji najlepiej sie wchłania ?

Polecane posty

Gość cassidyy

chce kupic jaki krem nawilzjacy ziaji gdyz kosmetki tej firmy sa tanie i wiem ze dobre bo mialam mleczka , kremy nagietkowe, maslo kakaowe toniki , plyny do demakijazu i do higieny intymnej balsamy do ciala , szczegolnie do skory suchej, wle wszystko wolno sie wchlania i jest raczej tluste, teraz kiedymoja cera jest w lepszym stanie szukam czego co bedzie sie szybko wchlanialo nie pozostawi tlustej warstwy i bede mogla sie od razu rano malowac po uzyciu kremu. czekam na sugestie

Gość zmp
dla mnie wygrywal zawsze balsam z ziaja - kozie mleko. z tego wzgledu,ze nie mieszkam w polsce mam do niego ograniczony kontaktk ;) ale jak kupuje to pare butelek. ale nie o tym chcialam. jak masz znajomych w niemczech to popros niech ci kupia krem w najtanszym sklepie niemiec ALDI. krem wygral testy ekologiczne,jest zdrowszy skladem od niejednego lancome. sama skeptycznie do niego podeszlam,ale w tej chwili nie zamienie na zaden inny. wchlania sie w pare sekund. jest naprawde super. mam trzy,jeden na dzien,na noc i jeden super nawilzajacy. wszystkie sa zajebiste a kosztuje jeden ok 2,5 €.

Gość kremy Ziai
krem oliwkowy lekka formuła lub nawilżający Calma HCL. matujące Biobalans też są lekkie i dobrze się wchłaniają, ale wysuszają.

Gość biedrona0000
hejka zamierzam sobie kupic jakies kremik ziaji na dzienm co myslicie o kremie biomin albo cos herbika plant

Gość Tin Tin wchlania sie bardzo
szybko i do tego nie pozostawia tlustej warstwy! Prawie w ogole sie go nie czuje!

Gość ziajka is the best
ja polecam cala serie z wapniem, ten kremik nawilzajacy jest super i wreszcie natrafilam na taki co mnie nie uczula.

Gość blaaaaaaaaa
Nawilżający z wapniem (ten calma hlc) wcale tak super nie nawilża, jak dla mnie za słabo. Ale rzeczywiście jest dosyć lekki.