Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

mój mężczyzna nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

mój mężczyzna nie chce się ze mną kochać [05.09] 12:21 gafi gaja01@tlen.pl Jesteśmy razem od kilku miesięcy. Właściwe to przeprowadził się do mnie po pierwszej randce. Muszę przyznać, że zanim poszedł do pracy - było idealnie. Teraz kochamy się tylko w weekendy. On twierdzi, że po pracy jest zmęczony i że to norma w stałych związkach. Jak to właściwie powinno być? [05.09] 12:26 . nad i u mnie jest to samo,wiecznie zmeczony,a jak juz do czegos dojdzie to robi wszystko szybko,zeby tylko odwalic robote,zaspokoic swoje potrzeby,wychodzi,idzie do lazienki,wraca,obraca sie na drugi bok i zasypia,a ja...rano jak wyjdzie sama musze sobie musze zrobic dobrze,bo na niego nie mam co liczyc [05.09] 12:31 na erotyczny z tym problemem [05.09] 12:31 GdybyByłoTak To nie jest norma. Kotlet schabowy! [05.09] 12:36 humorzasta niunia moj czasem tez tak sie zachowuje. czesciej to ja prowokuje zeby cos było bo on wiecznie jest zmęczony. nie wpowiem czasme zdarza mu sie mnie zaskoczyc ale to rzadko... a jeste,smy dopiero 4lata ze soba to co bedzie potem? ! \"Jeden dzień może być perłą, a wiek cały może nic nie znaczyć\" [05.09] 12:37 KSK - Mój też mówi ,że jets zmęczony lub mu się nie chce, a kochamy sie raz w miesiacu.Już mam tego dosć czsem mam ochote go zostawić, ale niepotrafie. To jest naprawde przykre . [05.09] 12:40 Nigdy nie miałem dziewczyny 22 Ja nie wiem co CO TO ZA CHŁOPY???!!! Przecież panuje pogląd, że to FACETOWI chodzi tylko o seks. Ja nie wiem. No chyba, że to jakieś rzadkie wyjątki te wasze chłopy. [05.09] 12:43 . nad i Ja z moim jestem 1,5 roku,a widujemy sie zadko,bo on pracuje zagranica!Juz sie nawet nie prosze o sex,zaczynam go nawet unikac,bo skoro nie sprawia mi to przyjemnosci to po co mam to robic!On by tylko chcial,zebym to ja go piescila,mieszkamy teraz razem od 3miesiecy i przez ten czas piescil mnie ustami 2 moze 3 razy,a ja mam byc zwarta i gotowa o kazdej porze dnia i nocy jak jemu sie zachce...wrrrr!

My jesteśmy razem od niedawna. Poza tym problem polega na tym, że on ma wzwód. W nocy jak śpi dotyka sztywnym penisem do mojego pośladka lub brzucha. Jak ja na to zareaguję to on mówi \"nie agituj się tylko śpij bo ja jestem zmęczony\". No jak tak można?